Libnet.ro
UNICEF

17:30

Basescu va imparti mere pentru PMP si va duce oamenii la vot cu Loganul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu va imparti mere pentru PMP si va duce oamenii la vot cu Loganul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, in Braila, ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania pentru europarlamentare in favoarea PMP, oferind mere alegatorilor, impartind afise sau chiar ducand oamenii la vot cu Dacia Logan personala, transmit surse mediatice. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu, atac la Basescu: Ma astept sa imparta mere pentru PMP si sa duca oamenii la vot cu Loganul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania pentru europarlamentare in favoarea PMP oferind mere alegatorilor, impartind afise sau chiar sa duca oamenii cu Logan la vot, scrie.

Udrea: O candidatura independenta a Elenei Basescu la euroalegeri nu ar fi benefica pentru PMP, noi am pierde voturi

Deputatul Elena Udrea a comentat posibilitatea ca Elena Udrea sa candideze independenta la alegerile europarlamentare din mai, spunand ca acest lucru nu ar fi benefic pentru Partidul Miscarea Populara.

Blaga: Acolo unde primarii strang semnaturi pentru PMP sau EBA se vor lua masuri. ...

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune ca situatia organizatiilor care strang semnaturi pentru sustinerea Partidului Miscarea Populara sau pentru Elena Basescu, aratate de presa, vor fi discutate in Biroul Permanent National si se vor lua masurile care se impun, de sus pana jos, unde este cazul. Citeste si: Udrea: EBA nu si-a exprimat intentia de a candida pe lista PMP la europarlamentare Blaga a declarat pentru Revista 22 ca cei care vor sa tradeze partidul din interior si sa sprijine PMP, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )