Libnet.ro
UNICEF

21:00

Basescu ii imputa presedintelui Iohannis lipsa de la Consiliul European: Oare nu era cazul sa se implice direct?

Adevărul Adevărul,
Basescu ii imputa presedintelui Iohannis lipsa de la Consiliul European: Oare nu era cazul sa se implice direct?

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca trimiterea frecventa la sedintele Consiliului European a premierului Dacian Ciolos risca sa deruteze partenerii europeni ai Romaniei deoarece nu vor sti exact care este reprezentantul Romaniei cu care pot negocia deciziile importante luate la varful Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos se va intalni la Bruxelles cu secretarul general al NATO. Premierul va reprezenta Romania la Consiliul European in locul lui Iohannis

Premierul Dacian Ciolos va efectua in perioada 7 - 9 martie o vizita oficiala la Bruxelles si Haga. Ciolos are programete intalniri cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu premierul olandez Mark Rutte. Discutiile liderilor UE cu Turcia se vor axa pe reducerea fluxurilor migratorii si a combaterii migratiei ilegale.

Bancul zilei: Tacerea si concendiile presedintelui Iohannis/ Romania concediului bine facut!

Un procuror DNA se lauda, cu toate ca e considerat de colegi putin dus, ca detine o inregistrare in care Iohannis vorbeste. Culmea rabdarii: Sa asculti un discurs al lui Florin Piersic si sa-l traduca Klaus Iohannis. Care este noul slogan al lui Iohannis? Romania concediului bine facut. vezi mai multe in continut.

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la vestea retragerii din viata publica a Regelui Mihai printr-un anunt postat pe contul sau de Facebook: Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )