Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca justitia e justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca justitia e justitie

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, la Tel Aviv, cu reprezentantii romanilor din Israel, carora le-a spus ca Romania a ramas un stat democratic, dar care nu este perfect, el mentionand ca politicienii romani trebuie sa invete ca justitia nu se opreste cand vor unii, oricat de bogati. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu, in Israel: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca justitia e justitie

Justitia nu se opreste cand vor unii sau altii, indiferent cat ar fi de bogati si de puternici din punct de vedere politic, a afirmat, marti, presedintele Traian Basescu, la intalnirea cu romanii din.

Basescu, romanilor din Israel: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca ...

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Tel Aviv, cu reprezentantii romanilor din Israel, carora le-a spus ca Romania a ramas un stat democratic, dar care nu este perfect, el mentionand ca politicienii romani trebuie sa invete ca justitia nu se opreste cand vor unii, oricat de bogati, relateaza Mediafax. Seful statului a spus ca Romania a avut crestere economica: Nu mare, dar decat deloc, ca la altii, mai bine, a precizat el. Despre Romania, nu o ducem atat de rau pe cat ne .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )