Libnet.ro
UNICEF

22:00

Basescu si Ponta nu au discutat reprezentarea la UE, cei doi vor avea o noua intalnire.

România Liberă România Liberă,
Basescu si Ponta nu au discutat reprezentarea la UE, cei doi vor avea o noua intalnire.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au discutat despre negocierile cu FMI, bugetul pe 2013, fonduri europene si MCV, dar fara sa abordeze si problema reprezentarii Romaniei la viitorul Consiliu European, cei doi urmand sa aiba o noua discutie dupa ce Ponta va merge la Bruxelles, potrivit Mediafax. Ponta se va afla la Bruxelles pe 13 noiembrie, pentru o intalnire cu prim-ministrii din statele UE membre ale grupului Prietenii coeziunii. Discutia de miercuri de la Palatul . continuă pe România Liberă

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney, umar la umar in sondaje: Afla ce promisiuni au facut cei doi candidati electoratului

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar. Echilibrul se pastreaza si in ceea ce priveste promisiunile facute de cei doi candidati. intr-o tara care face cu greu.

intalnirea dintre Traian Basescu si Victor Ponta s-a incheiat dupa aproape o ora: Cei doi nu au discutat despre reprezentarea la UE

UPDATE12:02 intalnirea cu usile inchise dintre Traian Basescu si Victor Ponta s-a incheiat. Victor Ponta a parasit Palatul Cotroceni. Subiectul reprezentarii Romaniei la urmatorul Consiliu European nu.

Basescu-Ponta, semne de reconciliere. Seful statului si premierul, de acord pe dosare sensibile.

O discutie, oficial de o ora, a fost suficienta sa dea un prim semnal de dezghet in relatia Presedintie-Guvern. Exista, insa, si alte indicii privind potentialul ridicat al unei coabitari. Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au consultat ieri la Cotroceni asupra mai multor dosare urgente in materie de politica externa, finante si justitie. Chiar daca discutiile nu au pus punct subiectului legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles - fiind .

Traian Basescu, fata in fata cu Victor Ponta. Cei doi au cazut de acord asupra bugetului pe 2013

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, a inceput la ora 11. 00, si s-a incheiat in jurul orei 12. 00, informeaza Agerpres.

Presedintie: Basescu si Ponta au convenit in ceea ce priveste negocierile cu FMI si au stabilit o viziune comuna de lucru in legatura cu privatizarile

Domnul presedinte Traian Basescu si domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au convenit in ceea ce priveste negocierile cu delegatia Fondului Monetar International FMI) si a Comisiei Europene care se afla la Bucuresti si au stabilit o viziune comuna de lucru in legatura cu privatizarea societatilor de stat. Cei doi inalti oficiali au agreat in acest sens importanta implementarii strategiei de management privat cat mai rapid cu putinta, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale facut public dupa intilnirea dintre presedinte si premier.

Candidatii la alegerile parlamentare nu vor avea voie sa ofere alimente, bauturi sau bani in campanie

Guvernul urmeaza sa reglementeze miercuri, prin ordonanta de urgenta, conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie isi vor face campanie electorala, acestia neavand voie sa le ofere cetatenilor alimente, bauturi sau bani, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Candidatii la alegerile parlamentare nu vor avea voie sa ofere alimente si bauturi in perioada campaniei electorale

Guvernul va reglementa miercuri, prin ordonanta de urgenta, conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie isi vor face campanie, acestia neavand voie sa ofere cetatenilor alimente.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )