Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basescu a promulgat cresterea pensiilor. Din 2014, pensiile se maresc cu 3,76%

Antena3 Antena3,
Basescu a promulgat cresterea pensiilor. Din 2014, pensiile se maresc cu 3,76%

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2014, astfel ca pensiile vor creste de la anul cu 3,76%. Am promulgat Bugetul Asigurarilor. continuă pe Antena3

Basescu a promulgat cresterea pensiilor. Din 2014, pensiile se maresc cu 3,76%. Presedintele: Voi incerca o intelegere cu Ponta pe buget

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2014, astfel ca pensiile vor creste de la anul cu 3,76%. Am promulgat Bugetul Asigurarilor.

S-au tras la sorti grupele Cupei Mondiale din 2014. Brazilia - Croatia, meciul de deschidere al turneului final

Vineri, in statiunea de lux Costa do Sauipe, situata pe malul Oceanului Atlantic, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale din 2014, care va avea loc in Brazilia. Grupele Cupei MondialeGrupa A:.

PE a lansat un site cu informatii despre europarlamentarele din 2014

Parlamentul European a lansat un site care ofera europenilor, in toate limbile oficiale ale UE, informatii despre alegerile europarlamentare din 2014, partidele politice europene si despre principalele teme de interes in spatiul comunitar.

Parlamentul European a lansat un site cu informatii despre alegerile din 2014.

Parlamentul European a lansat un site, disponibil in toate cele 24 de limbi oficiale ale UE, care ofera informatii despre alegerile europarlamentare din 2014, partidele politice europene si despre principalele teme de interes in spatiul comunitar. Tot pe acest site sunt prezentati toti europarlamentarii europeni, cu linkuri catre blogurile lor, pagini de Facebook si conturi de Twitter, informeaza Mediafax. Fiecare tara europeana are o scurta descriere si cateva date grupare pe patru capitole: .

Nowotny, BCE: Este important sa sprijinim cresterea slaba din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) trebuie sa sprijine cresterea economica slaba din zona euro, chiar daca perspectivele din Austria sunt mai bune, declara Ewald Nowotny, guvernatorul bancii centrale a Austriei, respectiv membru in conducerea BCE.

Din 2014 ne vom lua medicamentele pe baza de retete electronice

Sefii din Sanatate vor ca de anul viitor pacientii sa-si ia doctoriile de la farmacii doar pe baza codului de asigurat. Mai au insa de rezolvat problema dotarilor tehnice ale medicilor de familie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )