Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Adevărul Adevărul,
Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si legea prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri nelegale conform Curtii de Conturi. continuă pe Adevărul

Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si legea prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri.

Legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor au fost promulgate

Potrivit unui comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea Legii privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice, decretul pentru promulgarea Legii privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, precum si pentru stabilirea unor masuri in vederea recuperarii debitelor inregistrate cu titlu de indemnizatie pentru cresterea copilului.

Traian Basescu a promulgat legile privind extinderea amnistiei fiscale

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea legilor referitoare la amnistia fiscala extinsa, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a semnat decretul pentru prom.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )