Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu a promulgat in ultima clipa legea Referendumului

Antena3 Antena3,
Basescu a promulgat in ultima clipa legea Referendumului

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea Referendumului. intr-un interviu dat in urma cu cateva zile, seful statului a anuntat ca va semna legea la ora 23 si 59 de minute, si cu presa de fata. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea referendumului

Presedintele TraianBasescu a promulgat, sambata, la ora 23:59, Legea Referendumului, potrivit unui comunicat alAdministratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat.

Presedintele a promulgat legea referendumului la miezul noptii

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea Referendumului, noaptea trecuta, la ora 23:56 minute, dupa ce anuntase ca va semna decretul inainte cu un minut de miezul noptii, potrivit unui comunicat publicat aseara de Administratia Prezidentiala.

Elena Udrea, vecina de mosie cu presedintele Traian Basescu

Elena Udrea devine vecina cu presedintele Traian Basescu, dupa ce politicianul si-a cumparat teren la Nana, in judetul Calarasi. Informatia apare in ziarul Ring si a fost prezentata joi, la emisiunea.

Traian Basescu a promulgat legea care permite validarea unui referendum cu participare de 30% dintre alegatori

Presedintele Traian Basescu a promulgat in seara zilei de 14 decembrie legea privind organizarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa sosit la redactie la ora 23. Legea permite validarea unui referendum daca la urne au venit 30% dintre alegatorii inscrisi pe liste, si nu 50% dintre alegatori, cum era pina acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.253 seconds )