Libnet.ro
UNICEF

11:30

Basescu: Romania a pierdut 10 ani in pregatirea tinerilor, prin desfiintarea liceelor profesionale

Adevărul Adevărul,
Basescu: Romania a pierdut 10 ani in pregatirea tinerilor, prin desfiintarea liceelor profesionale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania a pierdut 10 ani in pregatirea tinerilor, prin desfiintarea liceelor profesionale, acuzandu-l pe fostul ministru Andrei Marga ca a creat materie prima pentru universitati, cu dispret total pentru tineri. Basescu a explicat si cele trei solutii adoptate de Romania pentru a reduce somajul in randul tinerilor. continuă pe Adevărul

Tinta PSD: sa conduca Romania in urmatorii 10 ani.

Consiliul National al PSD a decis ca la alegerile europarlamentare de anul viitor partidul sa mearga singur. Reuniunea a constituit si un bun prilej de a arata liberalilor ca sunt tot mai numeroase vocile ce vor ca la Palatul Cotroceni sa fie, pentru urmatorii 10 ani, un social-democrat. Convocat pentru a fi prezentate obiectivele si liniile de actiune ale social-democratilor in 2014, Consiliul National al PSD de la sfarsitul saptamanii trecute s-a remarcat in special prin delimitarea de .

Jose Manuel Barroso: 10 ani la conducerea Comisiei Europene sunt deja prea multi

Jose Maneul Barroso considera ca 10 ani la conducerea Comisiei Europene ii sunt suficienti si nu va mai candida pentru un al treila mandat, relateaza AFP. Zece ani n. r. la conducerea Comisiei Europene) sunt.

Un alt megaproiect energetic moldo-roman ramane blocat de 10 ani

Ar trebui sa existe o prioritizare in realizarea interconexiunilor cu statele din zona, deoarece acestea necesita coordonarea unor eforturi la nivel regional, a declarat Mihnea Craciun, Principal Banker, Power and Energy Department, in cadrul Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare, la Forumul Romania 2020, organizat de Adevarul Group.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )