Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Romania vrea ca pana la sfarsitul anului sa devina membru Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Romania vrea ca pana la sfarsitul anului sa devina membru Schengen

Update 18:47 Presedintele Traian Basescu a declarat ca l-a informat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, ca Romania isi propune ca pana la sfarsitul anului sa devina membru al spatiului Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Romania vrea ca pana la sfarsitul anului sa devina membru al spatiului Schengen

Update 18:47 Presedintele Traian Basescu a declarat ca l-a informat pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, ca Romania isi propune ca pana la sfarsitul anului sa devina membru al spatiului Schengen.

Basescu: Romania vrea ca pana la sfarsitul anului sa devina membru Schengen

Update 19:51 Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, despre declaratiile liderilor PSD de sustinere a lui Adrian Nastase dupa condamnare, ca iti vine sa nu te mai uiti la ei si i-a acuzat de demagogie.

Traian Basescu: Romania isi propune sa devina membru al spatiului Schengen pana in octombrie

Presedintele Traian Basescu a reiterat, joi seara, ca l-ai informat pe presedintele Consiliului European, Herman VanRompuy, cu privire la aderarea Romaniei in Schengen pana la sfarsitul acestui an,.

Basescu: Romania isi propune ca pana la sfarsitul anului sa devina membru Schengen

Presedintele Traian Basescu va face declaratii de presa, in aceasta seara, la ora 18. Anuntul a fost facut de Administratia prezidentiala. Principalele declaratii ale sefului statului:- am avut astazi o.

Traian Basescu: L-am informat pe Van Rompuy ca Romania isi propune sa devina membru al spatiului Schengen pana in octombrie

Presedintele Traian Basescu a reiterat, joi seara, ca l-ai informat pe presedintele Consiliului European, Herman VanRompuy, cu privire la aderarea Romaniei in Schengen pana la sfarsitul acestui an,.

LIVE TEXT. Basescu: imi propun ca, pana la sfarsitul anului, Romania sa fie in Schengen.

Presedintele Traian Basescu prezinta principalele teme de discutie cu Herman van Rompuy: Republica Moldova: Nu m-am dus nici in calitate de avocat al R Moldova, nici in calitate de simpatizant, nici in calitate de partener al politicienilor de la Chisinau, ci in calitate de presedinte al Romaniei. Am simtit nevoia sa atrag atentia supra catorva evolutii din R. Moldova, pentru ca trebie accelerate procesele de apropiere UE-Moldova. Am pornit de la situatiile de risc din Moldova, .

Pricopie decide pana la sfarsitul anului daca face grupa mare obligatorie.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat ca, pana la sfarsitul anului, se va hotari daca grupa mare va fi inclusa in invatamantul obligatoriu din 2015, crescand durata acestuia de la 11 la 12 ani, conform Mediafax. Fiecare masura pe care o introducem trebuie sa fie fundamentata, foarte bine pregatita si sa reprezinte consensul discutiilor cu toti responsabilii din sistem. Daca nu am fi aprobat, in decembrie, o ordonanta de urgenta de modificare a Legii educatiei, in inauarie trebuia sa .

Basescu: Romania isi propune sa devina membru Schengen in acest an. Obiectivul, luna octombrie

Romania isi propune ca pana la sfarsitul acestui an sa adere la spatiulSchengen, a anuntat, joi, presedintele Traian Basescu. in acest sens, seful statului a vizeaza luna octombrie ca termenul.

Basescu: Romania a revenit la nivelul anului 2000 din punct de vedere al credibilitatii. Suntem pe marginea prapastiei

Victoria Nuland a venit la Bucuresti in calitate de emisar al guvernului american, iar mesajul transmis de aceasta a fost legat de statul de drept din Romania, a declarat, marti, presedintele Traian Basescu,.

Romania vrea sa vanda obligatiuni in euro in prima jumatate a anului pe pietele internationale

Romania intentioneaza sa revina pe pietele internationale in prima jumatate a anului pentru a vinde obligatiuni denominate in euro, dupa ce a atras ieri 2 miliarde de dolari, a declarat ministrul Bugetului, Liviu Voinea, conform Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )