Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, romanilor: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru un viitor mai bun, pe care il putem construi impreuna

Adevărul Adevărul,
Basescu, romanilor: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru un viitor mai bun, pe care il putem construi impreuna

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate, carora le doreste multa sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera si pentru un viitor mai bun. continuă pe Adevărul

Basescu, romanilor: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru viitor mai bun, pe care il putem construi impreuna

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate, carora le doreste multa sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera si pentru un viitor mai bun.

Traian Basescu, de Paste: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru viitor mai bun, pe care il putem construi

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate. Seful statului le doreste acestora multa sanatate si implinirea aspiratiilor pentru o viata.

Mesajul presedintelui Basescu, de Paste: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru un viitor mai bun, pe care il putem construi

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate. Seful statului le doreste acestora multa sanatate si implinirea aspiratiilor pentru o viata.

O femeie din Atlanta detine recordul mondial pentru cel mai lung par: Are 17 metri si cantareste 20 kilograme (VIDEO)

Asha Mandela, o femeie in varsta de 47 ani din Atlanta, detine recordul mondial pentru cel mai lung par din lume, potrivit WashingtonPost. Mandela, al carei par are o lungime de 17 metri, nu s-a mai tuns de.

Basescu, mesaj de Paste catre romani: invierea Domnului sa ne determine sa intelegem valorile pe care trebuie sa le impartim cu totii

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, sambata, romanilor din tara si din strainatate, cu ocazia Pastelui, sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera, pentru un viitor mai bun.

Basescu: Invierea Domnului sa ne aduca impreuna, in familie, si printre cei dragi sufletelor noastre / Ponta - Cine a ales Delta ca destinatie a fost foarte inspirat

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, romanilor din tara si din strainatate un mesaj cu ocazia Sarbatorii Sfintelor Pasti, prilej cu care le-a urat sanatate, implinirea aspiratiilor pentru o viata prospera, pentru un viitor mai bun, transmite Agerpres.

Google ofera 100.000 dolari pentru cel mai bun proiect de module pentru Ara

Cu siguranta ati auzit pana acum de project Ara de la Google, un concept care ar putea sa revolutioneze segmentul smartphone-urilor. Daca nu ati aflat de acest proiect Google, Project Ara reprezinta un smartphone complet modular, unde ficare modul in parte poate fi upgradat pe viitor inclusiv componentele interne ca procesorul sau memoria RAM. Smartphone-ul ar trebui sa apara pe piata undeva la inceputul anului 2015 daca toate lucrurile merg cum trebuie. Totusi, ce inseamna un smartphone modular daca nu [].

Asaf Avidan in cursa pentru cel mai bun artist World Music al lumii!

Asaf Avidan, artistul care prin stilul unic si inflexiunile vocale uluitoare a revolutionat industria muzicala, a fost nominalizat in aceasta saptamana la nu mai putin de cinci categorii in cadrul WORLD MUSIC AWARDS una dintre cele mai importante gale care celebreaza valorile muzicii internationale. Renumitul solist va sosi in premiera vara aceasta in Romania cu un concert acustic in cadrul evenimentului-concept WonderDay ce se va desfasura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )