Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu: Sunt convins ca vom avea in raportul MCV observatii privind revizuirea Constitutiei.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Sunt convins ca vom avea in raportul MCV observatii privind revizuirea Constitutiei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca este convins ca in raportul MCV care ar trebui prezentat de Comisia Europeana in decembrie vor aparea observatii privind erorile din revizuirea Constitutiei, chiar daca noua Lege fundamentala nu va fi adoptata la acel moment, scrie Mediafax. Eu sunt convins ca ne-am mai batut niste cuie prin toate talpile pentru ca erorile facute in procesul de revizuire nu vor scapa neobservate de Comisia Europeana. Si am convingerea ca vom avea niste . continuă pe România Liberă

Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Nu am incredere in acest proces.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca nu are incredere in derularea procesului de privatizare de la CFR Marfa, scrie Mediafax. El a precizat ca transformarea datoriilor in actiuni s-a facut dupa ce licitatia a inceput, ceea ce nu este in regula. Citeste si Basescu: Sunt convins ca vom avea in raportul MCV observatii privind revizuirea Constitutiei Nu am incredere in acest proces, a spus Basescu, raspunzand unei intrebari despre ministrul Transporturilor, Relu .

Basescu: Erorile din procesul de revizuire a Constitutiei ar putea fi sanctionate inclusiv in raportul MCV

Erorile facute in procesul de revizuire a Constitutiei vor fi sanctionate de Comisia Europeana, probabil existand observatii in raportul MCV, a afirmat, joi seara, presedintele Traian Basescu. Eu sunt.

Victor Ponta, despre scandalul contractelor netransparente: Nu sunt convins ca prea multa libertate in companii la achizitii este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta considera ca ar trebui cautate solutii astfel incat sa fie modificat actul normativ aprobat de Parlament care prevede eliminarea procedurilor de achizitii publice pentru companiile cu capital de stat si regiile autonome. Nu sunt convins ca prea multa libertate in companii la achizitii publice este o idee foarte buna. As vrea sa va uitati cu totii sa sa vedem ce putem face in continuare. Nu as vrea sa revenim la sistemul la care nu stim pe ce cheltuie banii . )Acolo nu sunt convins ca solutia adoptata de Parlament este cea mai buna, s-a adresat premierul ministrilor prezenti la sedinta Guvernului de miercuri. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta, despre scandalul contractelor netransparente: Nu sunt convins ca prea multa libertate pentru companii la achizitii este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta considera ca ar trebui cautate solutii astfel incat sa fie modificat actul normativ aprobat de Parlament care prevede eliminarea procedurilor de achizitii publice pentru companiile cu capital de stat si regiile autonome. Eu nu sunt convins inca de faptul ca prea multa libertate la achizitii pentru companii si societati nationale e o idee buna. Parlamentul, sigur, decide, dar as vrea sa va uitati cu totii si sa vedem cum facem mai departe. Nu as vrea sa revina la sistemul in care nu stim pe ce cheltuie banii si va rog sa va uitati si daca e cazul, reintervenim cu un act normativ, s-a adresat premierul ministrilor prezenti la sedinta Guvernului de joi.

Traian Basescu: Avem obligatia de a renunta la mercantilismul din Educatie, sau vom avea generatii sacrificate

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Romania are obligatia de a renunta la mercantilismul din educatie. Seful statului a aratat ca interesul universitarilor parlamentari este de a.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )