Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu ar sustine o femeie la sefia statului.

România Liberă România Liberă,
Basescu ar sustine o femeie la sefia statului.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu femeile de afaceri, ca se apropie si in Romania momentul candidaturii unei femei pentru scaunul de la Cotroceni, informeaza Mediafax. Seful statului a adaugat ca ar sustine candidatura unei femei pentru o functie de conducere in stat, cum ar fi cea de presedinte sau de premier. Cele care au avut o meserie, au avut o facultate facuta, au inteles lumea, viata, au reusit. Acum depinde fiecare unde fixeaza stacheta . In orice . continuă pe România Liberă

Traian Basescu sustine un nou accord cu FMI.

Presedintele Basescu a declarat ca opinia sa privind indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI nu este atat de negativa cum este prezentata in presa, adaugand ca el crede ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a acestora si va valida incheierea unui nou Acord, relateaza Mediafax, preluand declaratiile sefului statului facute la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV. Nu e atat de negativa cum o aud in presa. Eu cred ca boardul FMI va constata indeplinirea .

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Seful statului face declaratii in urma sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT). Ramaneti pe romanialibera. ro ca sa cititi principalele declaratii ale presedintelui, in format LIVE TEXT. Citeste si REFERENDUMUL initiat de presedintele Basescu, AVIZAT FAVORABIL de Comisiile juridice Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19.30. Antena3.ro va transmite LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro va transmite in direct declaratiile presedintelui. Comisiile juridice reunite ale Senatului si Camerei De.

Ora 19:30 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa luni, de la ora 19:30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Seful spionilor SUA vine in Romania sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu

Unul dintre oamenii-cheie din sistemul de aparare al Statelor Unite ajunge astazi la Bucuresti. Seful CIA, John Brennan, se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Numarul.

Remus Cernea: Este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate tabu

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi.

Basescu : Romania e stat unitar, nu federal. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca politicienii trebuie sa aiba mare grija cu reforma regionalizarii in privinta infiintarii parlamentelor regionale si a autonomiei presedintilor de regiuni, ce tin de statul federal si incalca prevederea constitutionala privind caracterul unitar al statului, arata Mediafax. Eu, aici, vin cu o precizare, care poate va surprinde. In primul rand, trebuie avuta mare grija cu aceste regiuni. Si sa plecam de la definitia statului roman: stat unitar! Daca .

Ce ar vrea sa faca Basescu dupa ce nu va mai fi presedinte - agricultura.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Pro TV, ca dupa terminarea mandatului i-ar placea sa aiba o ferma de 200-250 de hectare, pe care sa isi faca si o livada cu piersici, ciresi si meri, cumpararea de teren agricol fiind singurul motiv pentru care ar fi dispus sa ia un credit bancar, arata Mediafax. Mi-ar placea ca dupa ce termin, dincolo de faptul ca ma voi ocupa de Miscarea Populara, voi sustine eficient si partidul Miscarea Populara pentru ca acum nu pot, mi-ar placea sa .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )