Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu: Trebuie curatata cloaca de la ASF. ...

România Liberă România Liberă,
Basescu: Trebuie curatata cloaca de la ASF. ...

Presedintele Traian Basescu i-a cerut ministrului Muncii sa isi dea demisia daca sotul ei nu are handicap. In ultima perioada au fost unele evolutii, dar acestea nu trebuie sa ne faca sa uitam de responsabilitati. Fac un apel la domnia sa, daca stie ca sotul dansei nu are un handicap sever care sa justifice incadrarea in categoria I de invaliditate, sa isi prezinte demisia. Aseaza o pata extrem de urata pe emblema Guvernului si asa sifonata de acte de coruptie. Il rog pe Ponta sa o revoce pe . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 .

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de .

Presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )