Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Vom reusi sa avem crestere economica de 2,5% daca reusim sa absorbim fondurile UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Vom reusi sa avem crestere economica de 2,5% daca reusim sa absorbim fondurile UE

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la inceputul intrevederii cu presedintele PE, Martin Schulz, ca Romania va avea in 2013 o crestere economica de 2,5%, asa cum este prognozat, daca se va reusi absorbtia fondurilor UE, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Vom reusi sa avem crestere economica de 2,5% in 2013 daca reusim sa absorbim fondurile UE

Presedintele Traian Basescu a declarat la inceputul intrevederii de azi cu presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, ca tara noastra va avea anul viitor o crestere economica de 2,5%, daca se va reusi absorbtia fondurilor UE.

Florin Citu: De ce estima FMI o crestere economica puternica la numai un an dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie

Cel mai recent raport al FMI face o analiza corecta a economiei Romaniei. Din pacate sufera la capitolul solutii si estimari. Cel mai recent raport ECONOMIA publicat de FLORIN CITU ADVISORY analizeaza pozitia FMI , concluzia fiind aceea ca exista o probabiliate mai mare pentru un scenariu pesimist decat scenariul de baza prezentat de FMI. De ce estima FMI o crestere economica asa de puternica la numai un an sau doi dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie, spune Florin Citu pe blogul lui.

BERD a inrautatit prognoza de crestere economica a Romaniei

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a inrautatit prognoza de crestere economica a tarii noastre pentru acest an de la 0,8% la 0,5%, potrivit unui raport al institutiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )