Libnet.ro
UNICEF

20:00

BASF cumpara Becker Underwood pe 1,02 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BASF cumpara Becker Underwood pe 1,02 miliarde dolari

Grupul german de chimicale BASF SE, cel mai mare din lume, a decis sa preia compania americana Becker Underwood Inc. , cu activitati in domeniul protectiei culturilor, platind in schimb 785 de milioane de euro 1,02 miliarde dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

Cum a fentat Microsoft bugetul SUA cu cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, relateaza sursele depresa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )