Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bataie intr-un club din Capitala: unul dintre barbatii implicati a fost transportat la spital

Adevărul Adevărul,
Bataie intr-un club din Capitala: unul dintre barbatii implicati a fost transportat la spital

Doi cetateni bulgari s-au batut, sambata noapte, iar unul dintre ei a ajuns la spital, dupa ce in timpul conflictului a fost lovit cu un pahar in zona fetei. Incidentul a avut loc intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Fiul unui fost ministru bulgar, batut intr-un club din Capitala

Fiul unui fost ministru bulgar a fost batut, azi-noapte, intr-un club din Capitala.

Doi bulgari s-au batut intr-un club din Bucuresti pana au ajuns la spital.

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul .

Fiul unui fost ministru bulgar, batut intr-un club din Bucuresti

Fiul unui fost ministru bulgar a fost batut, sambata seara, intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei. Tanarul are leziuni grave si a fost internat la Spitalul Floreasca. intr-adevar, aseara s-a prezentat la n.

UPDATE Un cetatean bulgar a ajuns la spital dupa ce s-a batut cu un conational intr-un club de fite din Capitala. Agresorul va fi cercetat in libertate

Doi cetateni bulgari s-au batut, sambata noapte, iar unul dintre ei a ajuns la spital, dupa ce in timpul conflictului a fost lovit cu un pahar in zona fetei. Incidentul a avut loc intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei. Victima a depus plangere la politie, insa anchetatorii au stabilit ca agresorul poate fi cercetat in libertate.

Conflict intr-un club din Bucuresti: Fiul unui fost ministru bulgar a ajuns la spital dupa ce s-a batut cu un conational

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in stare stabila. Potrivit B1. ro, victima Mihail Mihov este fiul unui fost ministru bulgar.

Un cetatean bulgar a ajuns la spital dupa ce s-a batut cu un conational intr-un club din Capitala. Marul discordiei: o femeie

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei i-a aruncat in fata un pahar. Victima a depus plangere la politie, iar agresorul urmeaza sa fie audiat de politistii Sectiei 7.

LUARE DE OSTATICI in SUA: Atacatorul a ucis o femeie si pe unul dintre copiii ei. Alti patru copii sunt tinuti ostatici

O femeie si copilul ei au fost ucisi de un barbat inarmat, care s-a baricadat intr-o casa din Trenton, New Jersey SUA), luand mai multi ostatici, scrie NJ. com. Barbatul inarmat, despre care presa scrie ca ar.

A murit actrita Jeanne Cooper, care a jucat unul dintre rolurile principale in serialul Tanar si nelinistit timp de patru decenii

Actrita americana Jeanne Cooper, care a jucat unul dintre rolurile principale in serialul fluviu Tanar si nelinistit timp de patru decenii, a murit miercuri la varsta de 84 de ani, dupa ce a lucrat cu legende precum Maureen O'Hara si Frank Sinatra, scrie AFP.

Explozii intr-un sat din Turcia, la granita cu Siria. Cel putin patru persoane au fost ucise

Patru explozii, provocate cel mai probabil de obuze, au avut loc sambata intr-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, anunta postul turc NTV, conform Mediafax. Exploziile au fost provocate de.

Patru explozii s-au produs intr-o localitate din Turcia, situata la frontiera cu Siria: Cel putin 40 morti si 100 raniti

Patru explozii, provocate cel mai probabil de obuze, au avut loc sambata intr-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, relateaza AFP. Cele patru deflagratii au avut loc in apropierea Primariei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )