Libnet.ro
UNICEF

21:00

Batalia pentru Parlamentul European. Confruntare PSD si ALDE cu PNL si USR/ Veti merge la vot pe 26 mai?

Antena3 Antena3,
Batalia pentru Parlamentul European. Confruntare PSD si ALDE cu PNL si USR/ Veti merge la vot pe 26 mai?

Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in fata, ca telespectatorii Antena 3 sa raspunda la urmatoarea intrebare: Veti merge la vot pe 26 mai? Raspundeti. continuă pe Antena3

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

SIEGFRIED MURESAN: PNL e singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European

Partidul National Liberal este singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European si intreaga Europa asteapta ca PNL ''sa scape '' Romania si Europa de Liviu Dragnea, le-a spus eurodeputatul Siegfried Muresan sucevenilor prezenti la mitingul electoral de ieri.

Parlamentul European, mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, cu ocazia summit-ului de la Sibiu, ca Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror sef al parchetului European si de europarlamentarii care vor fi alesi dupa 26 mai 2019. Antonio Tajani a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa care a fost organizata la [] .

Parlamentul European a lansat o competitie inedita a GIF-urilor pentru alegeri: Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!

Parlamentul European recurge la metode inedite pentru a stimula participarea la alegerile care vor avea loc in perioada 23-26 mai. Ultima initiativa consta intr-o competitie a GIF-urilor, cu mesaje inventive care sa convinga lumea sa mearga la vot. Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!, este indemnul forului european.

PARTIDELE PARLAMENTARE SI-AU NOMINALIZAT CANDIDATII Batalia pentru Curtea Constitutionala

Puterea si opozitia se pregatesc de o noua confruntare in Parlament. Curtea Constitutionala a Romaniei are nevoie de trei judecatori. Pentru o treime dintre magistratii CCR se apropie finalul mandatului, iar Parlamentul este obligat sa aleaga urgent doi dintre acestia. Unul va fi desemnat, prin vot, de plenul Senatului, celalalt, de plenul Camerei Deputatilor.

Siegfried Muresan (PNL): Guvernul PSD - ALDE a REFUZAT ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan acuza Guvernul ca a refuzat ca Romania sasa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii AEM). Temenul limita pentru inscriere era 6 mai, iar dar.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, in conditiile in care Romania avea termen pana pe 6 mai sa se inscrie pentru a gazdui nou-infiintata autoritate, sustine europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.

Siegfried Muresan: Guvernul PSD-ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan acuza Guvernul ca refuza sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, executivul nedepunand o candidatura in acest sens.

Bunica din Ardeal si Parlamentul European

Cateva milioane de oameni au vizualizat deja clipul prin care bunica din Ardeal ii cere nepotului, venit sa ceara bani pentru o excursie in capitala Frantei impreuna cu prietena, sa lase Parisul si sa se duca la vot pe 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )