Libnet.ro
UNICEF

10:00

Batrana din Italia, batjocorita si amenintata de o romanca

Antena3 Antena3,
Batrana din Italia, batjocorita si amenintata de o romanca

Caz socant in Italia. O romanca posteaza pe Facebook filmulete cu batranii de care are grija, in care ii umileste si ii injura. Una dintre filmari este cu o femeie in varsta pe care o pune sa mearga. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, diasporei din Italia: Exista un proiect pentru votul prin corespondenta, ii urmaresc evolutia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma, ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta.

Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din Italia: Sa renuntam la principiul neincrederii in autoritati. Sunt mai multe variante pentru votul prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor din Italia, cu care s-a intalnit in cursul zilei de luni, ca votul prin corespondenta este pe cale sa devina realitate. intalnirea a avut loc in cladirea T.

Rezultate Liga Europa: Doua echipe din Italia, in semifinale

Liga Europa a trecut de faza sferturilor de finala, in urma meciurilor disputate, joi. Doua echipe din Italia, una din Spania si una din Ucraina se vor duela in penultimul act al turneului.

Presedintele Klaus Iohannis, inaintea vizitei oficiale din Italia: Ma voi intalni cu romanii de acolo, care reprezinta o punte de legatura intre cele doua state (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, inainte de efectuarea unei vizite oficiale in Italia ca se va intalni cu reprezentanti oficiali, dar si cu romani, care sunt in numar foarte mare, informeaza B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )