Libnet.ro
UNICEF

21:15

BCR a iesit castigatoare in litigiile cu o parte din clientii care nu erau de acord cu modul de calcul al dobanzii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR a iesit castigatoare in litigiile cu o parte din clientii care nu erau de acord cu modul de calcul al dobanzii

BCR a obtinut la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) o solutie favorabila in litigiile prin care care clienti ai acesteia urmaresc sa impuna un mecanism propriu de calcul al dobanzii, anunta firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston. continuă pe Wall-Street Ro

Tim Cook spune ca Apple va readuce in SUA o parte din productia de Mac-uri

Apple va readuce in SUA o parte din productia computerelor Mac, ca element al unei strategii prin care compania isi propune sa faca tot mai multe lucruri pentru tara de origine, a spus intr-un interviu pentru Bloomberg Business Week, Tim Cook, CEO-ul companiei. Intrebat ce lucruri se vor schimba la Apple, el a spus ca in unele domenii compania va deveni mai transparenta.

Dusa: 441.769 de romani, cifra oficiala a romanilor din strainatate care au drept de vot.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat vineri, la videconferinta cu prefectii, ca numarul romanilor majori cu domiciliul stabil in strainatate si, prin urmare, cu drept de vot, este de 441. 769, potrivit Mediafax. Numarul romanilor majori care au domiciliul stabil in strainatate este de 441. 769 de persoane, a precizat Dusa. Potrivit MAI, respectivele persoane, care figureaza in baza de date a Directiei Pasapoarte, vor putea sa voteze pe liste suplimentare la sediile .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1961 seconds )