Libnet.ro
UNICEF

12:30

BCR Leasing imprumuta 30 milioane de euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR Leasing imprumuta 30 milioane de euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda BCR Leasing un imprumut de 30 milioane de euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii IMM), a intreprinderilor cu capitalizare medie si a entitatilor publice din tara noastra care implementeaza proiecte in industrie, servicii si infrastructura, informeaza un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BEI, imprumut de 30 mil. euro pentru BCR Leasing, destinat IMM-urilor si entitatilor publice

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un credit de 30 de milioane de euro companiei BCR Leasing, reprezentand a doua transa a unui imprumut de 75 de milioane de euro. Fondurile vor fi folosite pentru finantarea IMM-urilor, firmelor cu.

Cheltuielile pe cardurile Visa de la Cupa Mondiala din Brazilia au insumat 279 milioane euro

Cheltuielile totale pe cardurile Visa realizate in timpul Cupei Mondiale din Brazilia s-au ridicat la 279 milioane euro 12 iunie - 13 iulie 2014), ceea ce inseamna o crestere de 143% a cheltuielilor in sectorul turismului international din Brazilia fata de aceeasi perioada din 2013 aprox. 115 milioane euro in perioada 12 iunie - 13 iulie 2013), informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Advent a incasat 15 milioane euro din vanzarea detinerii la Ceramica

Controlul producatorului de materiale de constructii Ceramica Iasi CERE) a fost cedat de fondul american de investitii Advent International catre ADM Capital, din Hong Kong, pentru 15 milioane euro, ne-au declarat surse din piata de capital.

Raport CE: Romania a suferit corectii de 285 milioane euro in anul 2013, mai mari decat in 2012

Romania a suferit corectii financiare de 285 de milioane de euro in anul 2013, in crestere fata de 2012, din cauza neregulilor depistate in absorbtia fondurilor europene, a informat, vineri, Comisia Europeana, in Raportul anual privind protectia intereselor financiare ale Uniunii Europene si lupta impotriva fraudei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )