Libnet.ro
UNICEF

00:08

BEC anunta primele rezultate partiale ale alegerilor: alianta PSD-UNPR-PC scade sub 40%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BEC anunta primele rezultate partiale ale alegerilor: alianta PSD-UNPR-PC scade sub 40%

Biroul Electoral Central a anuntat luni dimineata rezultatele partiale la alegerile de duminica, alianta PSD-UNPR-PC obtinand 37,25% din voturi, urmata de PDL cu 12,26%, independentul Mircea Diaconu cu 6,95%, UDMR cu 6,48% si PMP cu 6,24%. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri europarlamentare. Primele rezultate partiale ale exit poll-ului

Primele rezultate preliminare ale exit-poll-ului au fost facute publice. Datele au fost furnizate de Operations Research. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Rezultate oficiale partiale la alegerile europarlamentare: USD - 37,25%, PNL - 14,86%, PDL - 12,26%. Mircea Diaconu a depasit PMP si UDMR. Exit-poll-urile au gresit cu mult procentele USD si ale lui Diaconu

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut cele mai multe procente la alegerile europarlamentare 37,25% , urmata de PNL, care a obtinut 14,86 %, si de PDL, care are 12,26% din voturi, arata primele rezultate partiale anuntate luni dimineata de Biroul Electoral Central. Marea surpirza a alegerilor este Mircea Diaconu, care a obtinut ca independent 6,95%, mai multe decit UDMR 6,48%) si PMP 6,24%). Rezultatele partiale au fost obtinute dupa numararea a 93% din voturi. Rezultatele oficiale partiale arunca o noua umbra asupra acuratetii exit-poll-urilor, toate cele 5 sondaje realizate pentru televiziuni estimand procente mult mai mari pentru USD si mult mai mici pentru Mircea Diaconu.

Primele REZULTATE OFICIALE, anuntate de BEC. Mircea Diaconu PESTE PMP, cu un procent de 6,95%

Biroul Electoral Central a anuntat primele rezultate partiale, dupa numararea a 93,4% din voturi. Au fost centralizate voturile din 29 de circumscriptii electorale in totalitate) si alte 19 partiale.

Rezultate europarlamentare 2014. Alianta PSD-PC-UNPR a castigat in judetul Dolj

Primele rezultate oficiale ale alegerilor pentru Parlamentul European in judetul Dolj indica o victorie clara a aliantei USD PSD-UNPR-PC). Aproximativ 590. 000 de alegatori au fost asteptati duminica la vot.

Rezultate europarlamentare 2014 Alba. PDL se situeaza in fata PSD la o diferenta de 0,03%

Primele rezultate finale ale alegerilor pentru Parlamentul Europen indica o victorie stransa a PDL in judetul Alba. Astfel, PDL a castigat Alba la o diferenta de 0,03% in fata aliantei PSD-UNPR-PC. PDL a pierdut, in schimb, Alba Iulia.

Rezultate europarlamentare 2014 Alba. PDL castiga in fata PSD la o diferenta de 0,06%

Primele rezultate finale ale alegerilor pentru Parlamentul Europen indica o victorie stransa a PDL in judetul Alba. Astfel, PDL a castigat Alba la o diferenta de 0,06% in fata aliantei PSD-UNPR-PC. PDL a pierdut, in schimb, Alba Iulia.

Rezultatele partiale anuntate de BEC: PSD-UNPR-PC - 37,25%, PNL - 14,86%, PDL - 12,26%, Diaconu - 6,95%, UDMR - 6,48%, PMP - 6,24%

Biroul ElectoralCentral a anuntat, luni dimineata, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentate desfasurate, alianta PSD-UNPR-PC adunand 37,25% din voturi, urmata de PNL - 14,86%, PDL -.

Primele REZULTATE OFICIALE, anuntate de BEC la ora 9:00

Biroul Electoral Central va da publicitatii primele rezultate oficiale partiale, dupa numararea voturilor. Potrivit EXIT-POLL-ul Operations Research, alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut 41,4%.

VIDEO Adevarul Live: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu, Cristian Unteanu si Liviu Iolu comenteaza la Adevarul Live de la ora 11. 00, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare si diferenta acestora fata de exit-polluri.

VIDEO Adevarul Live: De ce au dat rateuri exit-pollurile?

Jurnalistii Dan Marinescu, Grigore Cartianu, Cristian Unteanu si Liviu Iolu au comentat, la Adevarul Live de la ora 11. 00, primele rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare si diferenta acestora fata de exit-polluri.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )