Libnet.ro
UNICEF

12:00

Becali afla astazi daca va fi operat mai devreme.

România Liberă România Liberă,
Becali afla astazi daca va fi operat mai devreme.

Omul de afaceri Gigi Becali, incarcerat la Poarta Alba, afla luni daca va fi operat mai devreme, transmite B1 TV. Avocatii lui Becali au depus o cerere in acest sens la Tribunalul Constanta, motivand ca starea de sanatate a omului de afaceri s-a inrautatit. Citeste si: Motivarea instantei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali Gigi Becali sufera de hernie de disc. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

UPDATE. Instanta cere o expertiza medicala in cazul lui Becali.

UPDATE: Instanta cere o expertiza medicala in cazul lui Gigi Becali, conform B1 TV. Tribunalul Constanta va lua o decizie in 29 ianuarie. --- Omul de afaceri Gigi Becali, incarcerat la Poarta Alba, afla luni daca va fi operat mai devreme, transmite B1 TV. Avocatii lui Becali au depus o cerere in acest sens la Tribunalul Constanta, motivand ca starea de sanatate a omului de afaceri s-a inrautatit. Citeste si: Motivarea instantei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali Gigi Becali .

Cererea de eliberare a lui Becali, judecata mai devreme cu noua zile. Decizia magistratilor vine luni

George Becali ar putea sa fie un om liber mai devreme. Tribunalul Constanta va judeca cererea de eliberare a latifundiarului cu noua zile mai devreme.

Becali afla pe 29 ianuarie daca va fi eliberat din inchisoare. Va fi supus unei expertize medico-legale

Gigi Becali afla pe 29 ianuarie daca va fi eliberat din inchisoare. Magistratii de la Tribunalul Constanta au cerut o expertiza medicala pentru a vedea daca Becali chiar sufera de o afectiune atat de grava.

Bancul zilei: Sotul unei blonde ajunge acasa mai devreme

Intr-o zi sotul unei blonde ajnge acasa mai devreme si isi gaseste nevasta impreuna cu amantul:- Stai linistit ca sunt un om calm, hai dincolo sa discutam, ii spune sotul amantului.

O sentinta in dosarul ICA ar putea fi data mai devreme, dupa intrarea in vigoare a noului cod penal, la 1 februarie

Dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat deja la 5 ani de inchisoare cu executare in prima instanta, urmeaza sa ajunga la Curtea de Apel. Numai ca, daca noul cod penal ar intra in vigoare la .

Miron Mitrea ar putea afla astazi daca scapa de vizitele la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme urmeaza sa decida vineri daca vor retrimite la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru refacerea urmaririi penale, dosarul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea este acuzat de coruptie, dupa ce avocatii celor implicati au formulat cereri in acest sens.

Primarul din Vaslui a amenintat directorii scolilor ca vor fi destituiti daca vor mai cere bani parintilor

Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, i-a avertizat pe directorii unitatilor de invatamant ca vor fi destituti daca vor mai saolicita bani sau bunuri parintilor, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )