Libnet.ro
UNICEF

19:30

Becali ar putea scapa de inchisoare prin noua lege a amnistierii

Online Sport Online Sport,
Becali ar putea scapa de inchisoare prin noua lege a amnistierii

Legea amnistieriipropusa de parlamentariiMadalin Voicu si Nicolae Paun a fost votata in secret de catre deputatii Comisiei Juridice in noaptea de luni spre marti si urmeaza sa fie, cel mai probabil, votata, marti, de larga majoritate din Camera Deputatilor, forul decizional la acest proiect legislativ. continuă pe Online Sport

Becali nu va scapa de inchisoare prin noua lege a amnistierii

Legea amnistieriipropusa de parlamentariiMadalin Voicu si Nicolae Paun a fost votata in secret de catre deputatii Comisiei Juridice in noaptea de luni spre marti insa nu a fost votata marti de Camera Deputatilor. Pe langa ca adoptarea a fost amanata, aceasta va exclude amnistierea pentru infractiuni economice.

Pe cine ar putea scapa de inchisoare legea amnistiei.

Legea amnistiei si a gratierii ar putea scapa mai multi politicieni atat de inchisoare, cat si de asa-numitele pedepse accesorii sau complementare, precum interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales o anumita perioada de timp. George Becali, Emilian Cutean, Adrian Nastase, Relu Fenechiu Codrut Seres si Zsolt Nagy ar putea beneficia de prevederile acestei legi. Printre marii beneficiari ai legii se afla fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, pentru care s-ar inlatura .

Deputatii au admis 23 de amendamente la Legea amnistierii, desi raportul nu a fost publicat: Vezi care sunt politicienii care ar putea scapa de inchisoare

Camera Deputatilor a admis, prin vot, cu unanimitate, 23 de amendamente la Legea amnistierii si gratierii unor pedepse de pana la 7 ani, prezente in Raportul Comisiei juridice. Raportul, insa, nu figureaza.

Becali incepe din inchisoare lupta cu sistemul penitenciar

Gigi Becali a anuntat prin avocatul sau ca va actiona Penitenciarul Jilava in judecata si va cere daune in valoare de un milion de euro pentru abuzurile pe care le-a suferit in inchisoarea de langa Bucuresti, din iunie pana in noiembrie 2013.

Becali ramane in inchisoare. Recursul lui fata de neadmiterea contestatiei la executarea pedepsei cu inchisoare, respins

Gigi Becali ramane in inchisoare sa execute condamnarea primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta a respins contestatia lui Becali privind anularea pedepsei de trei ani si sase luni. Gigi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )