Libnet.ro
UNICEF

14:00

Belgia: Un al patrulea reactor nuclear a fost oprit, in urma unui incendiu

Hotnews Hotnews,
 Belgia: Un al patrulea reactor nuclear a fost oprit, in urma unui incendiu

Un al patrulea reactor din cele sapte exploatate in Belgia de Electrabel, filiala GDF Suez, a cost oprit duminica, in urma unui incendiu produs in apropierea unei centrale nucleare, transmite AFP. Oprirea a provocat ingrijorari privind aprovizionarea cu electricitate, potrivit mass-mediei locale. continuă pe Hotnews

Directorul Enel a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere, potrivit necropsiei

Directorul din Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere, este concluzia la care au ajuns medicii legisti dupa efectuarea necropsiei. in cazul mortii lui au fost.

Legisti: Matteo Cassani a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic

Legistii au finalizat, vineri, necropsia fostului director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani 42 de ani), concluzia medicilor fiind aceea ca italianul a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere de la inaltime.

Necropsie: Directorul Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic

Directorul Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere de la inaltime, este concluzia legistilor, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

Circulatia tramvaielor liniei 41, blocata in urma unui accident in Pasajul Lujerului din Capitala

Circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata, vineri, in ambele sensuri, dupa ce in Pasajul Lujerului a avut loc o tamponare intre doua masini, iar una dintre acestea a ajuns pe linie, a declarat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )