Libnet.ro
UNICEF

09:30

Belize: O piramida mayasa, veche de 2.300 de ani, demolata pentru materiale de constructii (VIDEO)

B1 B1,
Belize: O piramida mayasa, veche de 2.300 de ani, demolata pentru materiale de constructii (VIDEO)

O piramida construita de civlizatia Maya din Belize a fost demolata de angajatii unei firme de constructii care doreau sa foloseasca materialele rezultate la constructia unei sosele, potrivit BBC. Cu o vechime d. continuă pe B1

VIDEO O piramida mayasa veche de 2300 de ani din Belize a fost distrusa cu buldozerele, pentru material de constructie

O piramida mayasa din nordul statului Belize a fost distrusa cu buldozerele de angajatii unei firme de constructii, care cautau material de constructie pentru o sosea, relateaza BBC.

VIDEO. O piramida mayasa, veche de 2.300 de ani, demolata pentru materiale de constructii.

O piramida construita de civlizatia Maya din Belize a fost demolata de angajatii unei firme de constructii care doreau sa foloseasca materialele rezultate la constructia unei sosele, potrivit BBC, citat de b1. ro. Cu o vechime de 2. 300 de ani, piramida, cunoscuta sub numele de Templul Nohmul, era una dintre cele mai vechi din Belize, aceasta fiind acuma redusa la baza din calcar. Arheologii au afirmat ca astfel de incidente au mai avut loc si ca au fost anuntati din timp de demolarea piramidei.

O piramida Maya, veche de 3200 de ani, DISTRUSA cu buldozerul

In timpul unor constructii din Belize, muncitorii au distrus partial una din cele mai mari piramide ale civilizatiei Maya. Constructorii au deteriorat piramida, in timp ce scoteau niste pietre din cariera cu.

VIDEO O piramida mayasa din Belize a fost distrusa de un buldozer pentru piatra

O companie de constructii a distrus una dintre cele mai mari piramide mayase din Belize, dupa ce a extras cu excavatoarele si cu buldozerele piatra pentru realizarea unui drum, informeaza Associated Press.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )