Libnet.ro
UNICEF

21:00

Benjamin Netanyahu sustine ca discursul sau nu va fi indreptat impotriva lui Barack Obama

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Benjamin Netanyahu sustine ca discursul sau nu va fi indreptat impotriva lui Barack Obama

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a insistat luni ca discursul pe care urmeaza sa il rosteasca in Congresul american nu va fi indreptat impotriva presedintelui american Barack Obama, in pofida unor dezacorduri intre cei doi lideri pe tema. continuă pe Wall-Street Ro

Misiune istorica: Vizita controversata in SUA a liderului Israelului. Barack Obama refuza sa-l primeasca pe Benjamin Netanyahu

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu a sosit duminica la Washington, intr-o vizita controversata pe care chiar el o descrie drept o misiune cruciala, istorica. El se va adresa Congresului american marti, pentru a denunta un posibil acord intre SUA si Iran privind programul nuclear, acord ce ar putea pune in pericol chiar existenta statului Israel, spune prim-ministrul israelian. Barack Obama nu se va intalni cu Benjamin Netanyahu.

Casa Alba ii cere lui Benjamin Netanyahu sa nu dezvaluie informatii sensibile despre negocierile cu Iran

Administratia Barack Obama il indeamna pe premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, sa nu dezvaluie informati secrete despre programul nuclear iranian in cursul controversatului discurs din Congresul Statelor Unite, relateaza CNN .

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, in misiune istorica

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si-a lansat luni, 2 martie, ofensiva la Washington cu un discurs in fata puternicului lobby american pro-Israel pentru a torpila acordul nuclear intre marile puteri si Iran, pe care SUA vor sa il incheie in termen de o luna.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )