Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bercea Mondialul, adus la DNA, in cazul presupusului trafic de influenta facut de Mircea Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Bercea Mondialul, adus la DNA, in cazul presupusului trafic de influenta facut de Mircea Basescu (VIDEO)

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialul, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de Mircea. continuă pe B1

VIDEO Bercea Mondial sustine ca le-a dat bani Laurei Kovesi si Liviei Stanciu

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, transmite Agerpres. Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat vreo 2 milioane de euro pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii procurorului surse).

Bercea Mondial, adus la DNA, in cazul presupusului trafic de influenta facut de Mircea Basescu (VIDEO)

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de Mircea Basescu,.

inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu va fi difuzata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, cel mai mare cutremur mediatic din ultimii 10 ani. inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, va fi difuzata in.

Legaturi periculoase. Procurorii i-au pus catuse lui Mircea Basescu si vor cere arestarea pentru trafic de influenta

Fratele presedintelui Romaniei a fost retinut de DNA in calitate de suspect. Acesta este acuzat ca ar fi facut trafic de influenta pe sute de mii de euro pentru eliberarea lui Bercea Mondialul, un cunoscut cap al lumii interlope. intre consolidarea justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele, aleg consolidarea justitiei, a declarat presedintele Basescu.

Mircea Basescu: Traian Basescu nu are niciun fel de legatura cu relatia mea cu familia lui Bercea Mondialul

Traian Basescu nu are niciun fel de legatura cu relatia pe care fratele sau Mircea Basescu o are cu familia lui Bercea Mondialu`. Declaratia a fost facuta de Mircea Basescu, dupa ce un post de televiziune a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )