Libnet.ro
UNICEF

00:08

BERD finanteaza cu 10 milioane de euro operatorul de apa si canalizare din Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD finanteaza cu 10 milioane de euro operatorul de apa si canalizare din Constanta

BERD acorda un nou imprumut in valoare de pana la 10 milioane euro catre SC Raja SA Constanta, unul din cei mai mari operatori de servicii de apa din Romania, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BERD acorda 10 milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din tara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un nou imprumut in valoare de pana la 10 milioane euro catre SC Raja SA Constanta, unul din cei mai mari operatori de servicii de apa din Romania, in vederea modernizarii serviciilor de apa si canalizare, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 300 milioane euro in primul semestru

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 12619,8 milioane lei 2833,5 milioane euro) in primul semestru al acestui an, mai mare cu 1488,3 milioane lei 298,8 milioane euro) decat cel inregistrat in semestrul I 2013, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

BERD investeste in reteaua de apa si canalizare din Constanta

Banca europeana a acordat un imprumut de 10 milioane de euro Regiei Autonome Judetene de Apa Constanta.

Noi extrageri Loto. Report istoric la Joker: premiul cel mare depaseste 3,14 milioane de euro. La Loto 6/49 este in joc un premiu de peste 4 milioane de euro

Duminica au loc noi extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,4 milioane de euro, iar la Joker este un report istoric de peste 3,14 milioane de euro.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 698,97 lei 1. 292,87 euro).

Flanco Retail a contractat credite de peste 5 milioane euro

Compania Flanco Retail a contractat, la inceputul lunii trecute, doua noi facilitati de credit si prelungirea alteia mai vechi, in valoare totala de 5,2 milioane de euro, se arata intr-un comunicat publicat in Monitorul Oficial.

DTZ: Tranzactiile cu proprietati comerciale au fost de 400 milioane euro

Volumul tranzactiilor in proprietati comerciale din Romania, in prima jumatate a anului 2014, a fost de aproximativ 400 milioane de euro, ceea ce reprezinta o triplare a volumului inregistrat in primul semestru din 2013, conform celui mai recent studiu publicat de DTZ referitor la evolutia investitiilor in proprietati comerciale in Europa in T2 2014, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )