Libnet.ro
UNICEF

14:00

Berdych l-a invins pe Cilic la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Berdych l-a invins pe Cilic la Turneul Campionilor

Cehul Tomas Berdych l-a invins pe croatul Marin Cilic, miercuri, in primul meci de simplu al zilei la Turneul Campionilor de la Londra. continuă pe Online Sport

Marin Cilici a fost invins de Tomas Berdych la Turneul Campionilor

Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, l-a invins pe croatul Marin Cilici, favorit numarul 8, miercuri, la Turneul Campionilor de la Londra, relateaza AFP. Berdych l-a invins pe croat cu scorul de 6-3, 6-1, in.

Turneul Campionilor, programul zilei: Novak Djokovic vs Stanislas Wawrinka (22:00)

Ziua de miercuri programeaza la Turneul Campionilor partide din Grupa A. Astfel, Tomas Berdych il va intalni pe Marin Cilic de la ora 16:00, iar Novak Djokovic pe Stanislas Wawrinka de la ora 22:00. In competitia de dublu, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu fratii Mike si Bob Bryan. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Turneul Campionilor: Tomas Berdych l-a invins pe Marin Cilici

Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, a reintrat in carti pentru o calificare in semifinale, dupa ce l-a invins, in cel de-al doilea meci al sau la Turneul Campionilor, pe croatul Marin Cilici.

Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

Novak Djokovic a debutat cu dreprul in grupa A la Turneul Campionilor. Djokovic l-a invins cu 6-1, 6-1,pe Marin Cilic, in doar 56 de minute de joc.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Novak Djokovic a impresionat la debutul sau la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar 56 de minute pentru a-l invinge pe Marin Cilic, scor 6-1, 6-1, intr-o partida contand pentru Grupa A.

Turneul Campionilor: Murray l-a invins pe Raonic si se poate califica in semifinale

Andy Murray si-a revenit dupa esecul cu Kei Nishikori si l-a invins pe Milos Raonic, 6-3, 7-5, in etapa a doua a grupei B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Feder l-a invins pe Nishikori

Roger Federer continua sa ameninte suprematia mondiala a lui Novak Djokovic dupa ce l-a invins, marti, pe Kei Nishikori, intr-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe Milos Raonic

Andy Murray, cap de serie numarul 5, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor, britanicul trecand in doua seturi, scor 6-3, 7-5, de Milos Raonic.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )