Libnet.ro
UNICEF

11:01

Bernadette Szocs, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Europa

România Liberă România Liberă,
Bernadette Szocs, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Europa

Jucatoarea romana de tenis de masa Bernadette Szocs a castigat duminica turneul ITTF Europe Top-16 C. continuă pe România Liberă

Performanta INCREDIBILA pentru tenisul de masa romanesc. Cine a devenit CEA MAI BUNA JUCATOARE din Europa (FOTO)

Victorie de rasunet pentru tenisul de masa din tara noastra. Jucatoarea romana Bernadette Szocs a castigat duminica turneul ITTF Europe Top-16 Cup, care a reunit la Montreux Elvetia) cele mai bune 16.

FedCup: Canada nu va alinia cea mai buna echipa in duelul de la Cluj - Eugenie Bouchard (121 WTA) si Francoise Abanda (126 WTA) nu au fost convocate pentru confruntarea cu Romania

Cele mai bune jucatoare de tenis ale Canadei, Eugenie Bouchard 121 WTA) si Francoise Abanda 126 WTA) nu fac parte din echipa convocata pentru meciul cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, potrivit site-ului federatiei canadiene de profil.

Eliza Samara si Bernadette Szocs, in semifinalele turneului de tenis de masa Europa Top 16

Romancele Eliza Samara, a treia favorita, si Bernadette Szocs favorita 8) s-au calificat sambata se.

Locul in care se bea cea mai buna bere din lume

Cafeneaua In de Verzekering tegen de Grote Dorst din Eizeringen Lennik, Brabantul Flamand), Belgia, a fost desemnata de site-ul specializat RateBeer ca fiind cel mai bun local din lume unde se degusta.

Care este cea mai buna marca germana?

Romanii au avut din totdeauna o pasiune pentru masinile germane. Poate si pentru ca, inainte de 90, toata lumea auzea ca in Germania de Vest se faceau lucruri de calitate care te tineau o viata, inclusiv masini, la care noi am avut acces abia in 1990. Toata lumea fugea dupa Revolutie in Germania sa-si ia masini nemtesti. Astfel, de atunci si pana azi, masinile germane au ramas preferatele romanilor. Dar care, mai exact?.

WTA a facut ANUNTUL. Desi Wozniacki a castigat Australian Halep, Simona Halep a fost CEA MAI BUNA (FOTO)

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, dar WTA a facut un anunt surprinzator. Conform unui sondaj in randul fanilor, derulat pe site-ul WTA,.

Tenis de masa: Bernadette Szocs a invins-o pe Li Jie si a castigat ITTF Europa Top 16

Jucatoarea de tenis de masa Bernadette Szocs a castigat, duminica, ITTF Europa Top 16, invingand-o in finala pe olandeza Li Jie, scor 4-1 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7).

Tenis de masa: Bernadette Szocs a invins-o pe Li Jie si a castigat ITTF Europa Top 16

Jucatoarea de tenis de masa Bernadette Szocs a castigat, duminica, ITTF Europa Top 16, invingand-o in finala pe olandeza Li Jie, scor 4-1 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7).

Halep, jucatoarea lunii ianuarie

Simona Halep a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lunii ianuarie intr-un sondaj realizat pe site-ul WTA.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )