Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biden: Daca Rusia submineaza alegerile din Ucraina, aplicam sanctiuni mai dure

Adevărul Adevărul,
Biden: Daca Rusia submineaza alegerile din Ucraina, aplicam sanctiuni mai dure

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat, miercuri, la Cotroceni, ca daca Rusia va submina alegerile care vor avea loc duminica in Ucraina, Statele Unite sunt hotarate sa aplice sanctiuni mai puternice. continuă pe Adevărul

Daca Rusia submineaza alegerile din Ucraina, suntem decisi sa aplicam sanctiuni mai dure. Biden este acum la Palatul Victoria

UPDATE:Joe Biden a ajuns la Palatul Victoria, unde a fost intampinat de premierul Victor Ponta. DECLARATIILELUIBIDENMultumesc pentru angajamentul pentru parteneriatul transatlantic. De fiecare.

Joe Biden, catre Romania: Vom onora articolul 5 al Acordului NATO, sa nu va indoiti!

Zi importanta pentru istoria Romaniei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, al doilea cel mai puternic om din administratia Obama, se afla intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Joe Biden a facut deja primele declaratii ieri, prin care si aceea ca Romania.

Rusia avertizeaza ca alegerile din Ucraina ar putea agrava criza

Alegerile prezidentiale din Ucraina, programate pentru aceasta duminica, ar putea adanci diviziunile politice din estul tarii, daca nu exista un plan prin care sa se puna capat ostilitatilor, a anuntat, marti, viceministrul de Externe al Rusiei, Grigori Karasin, potrivit Reuters.

Onoram Articolul 5, sa nu va indoiti!

Update 11:40 Biden: Sanctiuni mai puternice Rusiei daca submineaza alegerile din Ucraina Joe Biden a mai afirmat ca Occidentul trebuie sa aplice sanctiuni mai puternice Rusiei daca va submina alegerile din Ucraina, apreciind ca scrutinul sunt o posibilitate ca fostul stat sovietic sa isi decida propriul viitor.

Situatia din Ucraina si coruptia din tara noastra - pe agenda vizitei lui Joe Biden

Conflictul din Ucraina si lupta impotriva coruptiei de la noi din tara vor fi principalele puncte de discutie ale vicepresedintelui american Joe Biden cu autoritatile noastre.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

Presedintele Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este usoara deloc si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odessa. Acest lucru ar putea afecta, considerabil, si.

Parlamentul cere Ministerului de Externe o opinie privind situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile reunite au decis sa solicite un punct de vedere de la MAE, pe tema situatiei din Ucraina, transmite Mediafax.

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc RETRAGEREA de la frontiera cu Ucraina

Trupele ruse, a caror retragere din zona de frontiera cu Ucraina a fost ordonata luni de catre Vladimir Putin, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti Ministerul rus al Apararii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )