Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biden l-a felicitat telefonic pe Iohannis pentru castigarea alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biden l-a felicitat telefonic pe Iohannis pentru castigarea alegerilor

Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a felicitat telefonic pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pentru victoria in alegeri, remarcand participarea impresionanta la urne, considerandu-l un semn al unei democratii puternice si sanatoase, informeaza un comunicat al Casei Albe. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Porosenko l-a invitat pe Iohannis in Ucraina si l-a felicitat pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost invitat in Ucraina de presedintele tarii vecine, Petro Porosenko, acesta felicitandu-l pentru castigarea alegerilor prezidentiale si multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Petro Porosenko si a fost invitat in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina, potrivit unui comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev,.

Iohannis, pentru Reuters: Este posibila o rasturnare a cabinetului Ponta in 2015

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Reuters, ca exista suficienti parlamentari dispusi sa paraseasca in urmatoarele saptamani coalitia ce sustine cabinetul Ponta astfel incat o rasturnare a guvernului sa fie posibila anul viitor.

Iohannis, pentru Reuters: PNL ar putea avea majoritate in Parlament in 2015 si ar putea schimba Guvernul

Klaus Iohannis a anticipat marti ca mai multi parlamentari ar putea abandona coalitia premierului Ponta in urmatoarele saptamani intr-un numar suficient de mare pentru a conduce la caderea Guvernului anul.

Batalia lui Iohannis pentru schimbarea Romaniei a inceput

Iohannis trebuie sa initieze schimbari care in mod gradual vor face peisajul politic din 2024 de nerecunoscut fata de cel trist care exista astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )