Libnet.ro
UNICEF

00:07

BIDEN: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIDEN: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

E clar ca suntem in avantaj in suficiente state incat sa ajungem la 270. Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar cred ca atunci cand se va termina numaratoarea fiecarui vot, vom fi invingatori, a declarat Biden, in prima iesire dupa rasturnarea de situatie din statele cheie care l-au pus in poll-position pentru a invinge in lupta cu Donald Trump, relateaza Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

E clar ca suntem in avantaj in suficiente state incat sa ajungem la 270. Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar cred ca atunci cand se va termina numaratoarea fiecarui vot, vom fi invingatori, a declarat Biden, in prima iesire dupa rasturnarea de situatie din statele cheie care l-au pus in poll-position pentru a invinge in lupta cu Donald Trump.

Radu Tincu, medic la Spitalul Floreasca: Pandemia a scapat de sub control. Vom ajunge la 25.000 de cazuri pe zi

Dr. Radu Tincu, medic ATI la Spitalul Floreasca din Bucuresti, avertizeaza ca, in lipsa unor masuri antipandemie mai dure sistemul sanitar va fi ingenunchiat si vom ajunge la 20-25. 000 de cazuri pe zi, in luna decembrie.

Rafila: Daca cresterea va continua in acelasi mod, in circa patru-sase saptamani vom ajunge sa depasim 10.000 de cazuri

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, considera ca, daca cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus va continua in acelasi mod, in circa patru, maxim sase saptamani vom ajunge sa depasim bine 10. 000 de cazuri, iar acest lucru se va reflecta in ocuparea tuturor paturilor de la Terapie Intensiva, dar va avea si un impact evident asupra mortalitatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )