Libnet.ro
UNICEF

10:16

Bijuteriile Monicai Gabor au fost gasite intr-o comuna din Giurgiu, sub cotetul unui caine. Principalul suspect, fratele unei prietene

Adevărul Adevărul,
Bijuteriile Monicai Gabor au fost gasite intr-o comuna din Giurgiu, sub cotetul unui caine. Principalul suspect, fratele unei prietene

Politistii au gasit bijuteriile in valoare de 150. 000 de euro pe care Monica Gabor le-a declarat furate intr-o comuna din judetul Giuruiu, sub cotetul unui caine. Printre bijuteriile disparute se numara si verigheta, si inelul de logodna primite de fotomodel de la fostul ei sot, Irinel Columbeanu. in urma cercetarilor. continuă pe Adevărul

Recompensa de 10.000 de lei pentru cel care ajuta la prinderea celui care i-a furat bijuteriile Monicai Gabor

Monica Gabor si prietena sa, Madalina Apostol, sunt decise sa ii ofere o recompensa de 10. 000 de lei celui care le va ajuta sa il prinda pe fratele Madalinei, Daniel, cel care a furat bijuteriile Monicai din seif si care se afla acum cautat de Interpol.

Pericol chimic pe DN7 Arad. Zeci de recipiente cu substante toxice au fost gasite abandonate pe marginea drumului

150 de recipiente pline cu substante chimice toxice au fost gasite abandonate pe o vale, langa un drum national in judetul Arad. Substantele, printre care clorura de cobalt sau cianura de fier, sunt folosite ca.

Ce bijuterii i-au fost furate Monicai Gabor din seif

Monica Gabor a ramas fara bijuterii de 200. 000 de euro, primite de la sotul ei sot, Irinel Columbeanu, bunurile sale fiind furate dintr-un seif aflat in casa prietenei sale, Madalina Apostol. Faptasul este fratele acesteia, Daniel Apostol, care este acum dat in urmarire prin Interpol. Iata ce bijuterii au fost sustrase.

Bani publici risipiti pe leagane ruginite, intr-o comuna din Gorj. Primar: Nu le-am comandat, pur si simplu ne-am trezit cu ele in fata Primariei

Un primar dintr-o comuna Gorjeana trebuie sa plateasca aproximativ 90. 000 de lei pentru leagane si tobogane pe care nu le-a comandat, dar le-a primit. Echipamentele au fost livrate in 2010, pe vremea cand era.

Alerta terorista pe aeroportul din Tel Aviv. Un inel de siguranta al unei grenade a fost gasit intr-un avion ucrainean

Un inel de siguranta al unei grenade a fost descoperit la bordul unui avion de pasageri ucrainean, care se pregatea sa decoleze de pe pista aeroportului Ben Gurion, din Tel Aviv, cu destinatia Kiev. Potrivit presei.

Un barbat care transporta substante explozive a fost arestat intr-un tren pe ruta Paris-Venetia

Un barbat care transporta substante explozive la bordul unui tren pe ruta Paris-Venetia a fost arestat, joi, de catre autoritatile franceze, potrivit Parchetului din Besancon, citat de AFP. Se pare ca suspectul.

Masina vicepresedintelui Parlamentului a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul cu numde marca Skoda implicat aseara intr-un accident rutier, in cartierul Telecentru din Chisinau este masina de serviciu a vicepresedintelui Parlamentului, Oleg Bodrug.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )