Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bilant cutremurator in urma ostilitatilor din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Bilant cutremurator in urma ostilitatilor din estul Ucrainei

Cel putin 181 de persoane au fost ucise in confruntarile dintre trupele regulate si fortele proruse in regiunile Donetk si Lugansk din estul Ucrainei, a anuntat marti, la Kiev, procurorul general interimar . continuă pe Antena3

181 de morti, in urma luptelor din estul Ucrainei

Cel putin 181 de persoane au murit in confruntarile dintre armata si prorusi, in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, a anuntat marti, la Kiev, procurorul general interimar ucrainean Oleg Mahnitki, citat de agentia de presa Ria Novosti, conform Agerpres.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu ar putea parasi orasul Donetk, din Estul Ucrainei

Campioana Ucrainei, Sahtior Donetk, ar putea parasi orasul Donetk din cauza violentelor dintre ucraineni si separatistii prorusi.

Presedintele Ceceniei confirma prezenta unor combatanti din republica sa in estul Ucrainei

Presedintele micii republici ruse Cecenia, Ramzan Kadirov, a anuntat sambata, intr-un interviu pentru postul rus de televiziune Rossia 1, ca printre insurgentii prorusi din estul Ucrainei se numara 14 combatanti ceceni, informeaza Agence France Presse.

Moscova cere la ONU crearea unor culoare umanitare in estul Ucrainei

Rusia va propune luni Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezolutie privind crearea unor culoare umanitare in estul Ucrainei. Acest proiect de rezolutie va cere crearea imediata a unor culoare.

Propunere a Moscovei la ONU: crearea unor culoare umanitare in estul Ucrainei

Rusia va propune luni Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezolutie care prevede crearea unor culoare umanitare in estul Ucrainei, care sa permita civililor parasirea zonelor de lupta, informeaza AFP.

Atentat in estul Afganistanului: Cel putin 14 morti

Cel putin 14 persoane, intre care sapte femei, au fost ucise sambata dimineata in estul Afganistanului in urma exploziei unei bombe artizanale la trecerea vehiculelor in care se aflau, .

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )