Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud numara cel putin 104 morti si aproape 200 de disparuti

B1 B1,
Bilantul naufragiului din Coreea de Sud numara cel putin 104 morti si aproape 200 de disparuti

Naufragiul feribotului Sewol a cauzat pana marti moartea a cel putin 104 persoane si disparitia a aproape alti 200 de oameni, potrivit celui mai recent bilant. Presedinta Coreei de Nord a anuntat ca epava nu. continuă pe B1

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud a ajuns la 104 morti si aproape 200 de disparuti

Cel putin 104 persoane au murit, iar alte 198 sunt date disparute, dupa scufundarea feribotului Sewol in apropiere de coasta meridionala a Coreei de Sud, potrivit unui bilant oficial anuntat marti de reprezentantii Pazei de Coasta, informeaza Mediafax.

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud a ajuns la 104 morti si aproape 200 de disparuti

Cel putin 104 persoane au murit, iar alte 198 sunt date disparute, dupa scufundarea feribotului Sewol in apropiere de coasta meridionala a Coreei de Sud, potrivit unui bilant oficial anuntat marti de reprezentantii Pazei de Coasta, relateaza AFP.

Naufragiul din Coreea de Sud: Alti patru membri ai echipajului feribotului scufundat au fost arestati

Anchetatorii au arestat, luni, patru membri ai echipajului feribotului care s-a scufundat saptamana trecuta in largul Coreei de Sud, cu sute de persoane la bord, probabil decedate, a anuntat agentia de presa sud-coreeana, potrivit AFP.

Naufragiul din Coreea de Sud: Scafandrii au scos 16 corpuri din epava feribotului naufragiat

Scafandrii au recuperat pana duminica 16 corpuri din epava feribotului Sewol, naufragiat miercuri in largul coastelor din sudul Coreei de Sud cu 476 de persoane la bord, iar intre familii ale pasagerilor, exasperate de incetineala operatiunilor, si politie au avut loc confruntari, relateaza Mediafax citand AFP.

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 100 de morti si 200 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 100 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu.

Naufragiul din Coreea de Sud: Alti patru membri ai echipajului au fost arestati

Anchetatorii au arestat, astazi, alti patru membri ai echipajului feribotului scufundat saptamana trecuta in Coreea de Sud, avand sute de persoane la bord, relateaza agentia sud-coreeana de presa, citata de AFP.

China: Cel putin 13 morti in urma unei explozii la o mina de carbune

Cel putin 13 persoane au murit in urma unei explozii de gaze la o mina de carbune din provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, au anuntat autoritatile locale.

Mircea Diaconu, despre credinta si familie: Cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea de tata

La Punctul de intalnire, in prima zi de Paste, maestrul Mircea Diaconu a vorbit despre credinta, familie, normalitate si bun simt. Se spune ca cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea.

Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, intr-un atac cu avion fara pilot

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant.

Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat: Sunt profund rusinat

Capitanul feribotului naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud, provocand moartea a cel putin 25 de oameni, a fost arestat, vineri seara, potrivit site-ului britanic BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )