Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bilantul tragic al conflictului din Ucraina, publicat de ONU. 4.356 de morti si 10.016 raniti

Antena3 Antena3,
Bilantul tragic al conflictului din Ucraina, publicat de ONU. 4.356 de morti si 10.016 raniti

Conflictul din estul Ucrainei a provocat moartea a 4. 356 de persoane, a anuntat vineri seara ONU, informeaza Mediafax. Conflictul din estul Ucrainei s-a soldat cu 4. 356 de morti si 10. 016 raniti. continuă pe Antena3

Cum beneficiaza Belarus de pe urma conflictului din Ucraina. Carisma unui lider filorus intr-o tara cu o economie in scadere

Criza din Ucraina a ajutat la cresterea popularitatii liderului belarus Alexander Lukashenko, in contextul in care numarul sustinatorilor acestuia a crescut fata de anul trecut, cu toate ca dependenta economica fata de Rusia a afectat puternic Belarus.

Exercitii militare in Transnistria. A fost simulat scenariul din Ucraina

Fortele speciale din Transnistria au organizat joi exercitii militare care au simulat situatia din Ucraina. Reprezentantii transnistreni au precizat ca astfel de exercitii militare se organizeaza de cateva ori pe.

Rusii nu cred ca armata lor este angajata in luptele din Ucraina, dar s-ar bucura daca ar fi

Majoritatea rusilor nu cred ca armata lor este angajata in luptele din estul Ucrainei, dar aproape jumatate dintre ei recunosc ca s-ar bucura daca s-ar confirma totusi ca soldatii rusi sunt implicati alaturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )