Libnet.ro
UNICEF

12:00

Biletele de tren mai ieftine cu 25%.

România Liberă România Liberă,
Biletele de tren mai ieftine cu 25%.

Biletele de tren se vor putea cumpara cu 25% mai ieftin. De saptamana viitoare, rezervarile scad pretul cu un sfert daca sunt facute cu o luna inainte. Ele vor fi insa cu doar 10 procente mai ieftine, daca rezervarea se face cu sase zile inainte de plecare, potrivit Antena 3. Pasagerii care opteaza pentru cumpararea in avans a biletelor de calatorie pot obtine reduceri cuprinse intre 10% si 25% din pretul total, incepand din 25 iunie, a anuntat CFR Calatori. Astfel, la achizitionarea . continuă pe România Liberă

Biletele de tren mai ieftine cu 25%, de saptamana viitoare

Biletele de tren se vor putea cumpara cu 25% mai ieftin. De saptamana viitoare, rezervarile scad pretul cu un sfert daca sunt facute cu o luna inainte. Ele vor fi insa cu doar 10 procente mai ieftine, daca.

Bucuresti, pe locul patru in topul celor mai ieftine orase din lume, dupa costul de trai

Costul de trai devine din ce in ce mai ridicat pe masura ce orasele se dezvolta. in acest sens, Business Insider a facut un clasament cu unele dintre cele mai ieftine orase din lume, dupa costul de.

Alimentele in Romania, cu o treime mai ieftine decat in UE. Salariile noastre ajung la jumatate din media europeana

Alimentele in Romania sunt cu aproape o treime mai ieftine decat cele din Uniunea Europeana, insa acesta nu este un motiv de bucurie, pentru ca salariul e doar jumatate din media UE. Carnea pe care o.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )