Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bill Gates, avertisment infiorator: Ar fi mai devastator decat un atac nuclear

Antena3 Antena3,
Bill Gates, avertisment infiorator: Ar fi mai devastator decat un atac nuclear

Un atac terorist cu arme biologice ar distruge peste 30 de milioane de oameni si ar fi mult mai devastator decat un atac nuclear, a avertizat Bill Gates, conform businessmagazin. ro. inainte de a tine. continuă pe Antena3

Romania, tara buticurilor de cartier. Un chiosc de la noi vinde cu peste 50% mai mult decat unul din Polonia

In Romania sunt aproape 54. 000 de chioscuri si alimentare, iar fiecare dintre ele vinde in medie de 160. 000 de euro, cu peste 50% mai mult decat un magazin similar din Polonia, potrivit.

Calin Ionescu, COO KFC: Italia este o tara mai birocratica decat Romania, dar mai predictibla. La noi aplici tot ce iti cer si nu stii daca se intampla

Italia este o tara mai birocratica decat Romania, insa acolo stii ca lucrurile se intampla, spre deosebire de tara noastra, unde totul pare imprevizibil, atunci cand vrei sa deschizi o firma, a declarat COO-ul KFC Romania, dupa deschiderea.

Sorin Grindeanu: Veniturile pe primul trimestru al anului vor fi cu 4 miliarde de lei mai mari decat in perioada similara a anului trecut

Premierul Sorin Grindeanu s-a declarat optimist, joi, in privinta atingerii obiectivelor guvernului, afirmand ca veniturile in primul trimestru al anului vor fi 4 miliarde de lei mai mari decat in perioada similara a anului trecut.

Se intampla doar in Romania: Bugetarii castiga mai bine decat angajatii din mediul privat

Bugetarii romani castiga, in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat. Asta in conditiile in care, potrivit statisticilor oficiale, situatia este inversata.

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

Utile:Boala pe care o poti face din cauza balerinilor;Boala de ficat silentioasa care poate duce la cancer sau ciroza. Cum o depistezi la timp?;Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric

Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric. Cafeaua este unul din produsele studiate la nivel international, iar in urma acestor studii, expertii au agreat ca un consum moderat prezinta beneficii. Cum iti pot afla hackerii parolele oricand tastezi ceva pe telefon. Aparent, hackerii pot descifra parolele si codurile PIN folosite de utilizatorii de smartphone-uri urmarind modul in care telefoanele.

Federica Mogherini avertizeaza ca Marea Britanie va pierde mult mai mult decat UE dupa Brexit

Inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa, Federica Mogherini, a declarat in aceasta dimineata ca britanicii vor pierde mai mult decat europenii ca urmare a deciziei de a parasi blocul comunitar, avertizand in acelasi timp cu privire la dificultatea negocierilor dintre Londra si Bruxelles, transmite Reuters.

Veniturile totale la bugetul general consolidat, cu 4 miliarde de lei mai mari decat anul trecut

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat astazi ca, potrivit celor mai recente date ale Ministerului Finantelor, in primele trei luni ale acestui an a fost inregistrat un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB, si ca s-au creat 62. 000 de noi locuri de munca in primele luni ale anului.

Romana, tradusa de roboti: Castigul in calitate e mai mare decat tot ce am reusit in 10 ani

Google a anuntat in noiembrie 2016 ca Translate va beneficia de tehnologia retelelor neurale pentru a traduce mai bine. Acum anunta suportul pentru romana, iar Adevarul a discutat cu un reprezentant Google despre ce inseamna acest pas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )