Libnet.ro
UNICEF

15:30

BILLA, look nou pentru magazinul din Soseaua Oltenitei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BILLA, look nou pentru magazinul din Soseaua Oltenitei

Billa Romania a anuntat finalizarea procesului de reamenajare si renovare a magazinului de pe Soseaua Oltenitei , Bucuresti, deschiderea magazinului in noul format fiind programata pentru data de 5 iunie. continuă pe Wall-Street Ro

Liderii dreptei se intalnesc din nou pentru a discuta despre candidatul unic la prezidentiale

Liderii partidelor de dreapta au o noua intalnire luni. Acestia trebuie sa gaseasca un candidat potrivit pentru Palatul Cotroceni, dupa ce fostul sef al Partidului National Liberal a anuntat ca nu va mai.

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de.

Consolidarea securitatii energetice, prioritara pentru statele din G7

Statele din grupul G7 urmeaza sa faca din consolidarea securitatii energetice o prioritate, in principal prin diversificarea surselor de aprovizionare, relateaza AFP.

BNR scoate la concurs un post de femeie de serviciu pentru agentia din Brasov

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR) scot la concurs un post de ingrijitor in agentia din Brasov. Principala atributie pe care o va avea ingrijitorul vor fi aceea de a face curatenie in spatiile agentiei.

Posibila oferta pentru Oltchim din partea BAOTA Petrochemical - JUNLUN Petroleum

Consortiul chinez format din BAOTA Petrochemical si JUNLUN Petroleum ar urma sa depuna vineri o oferta angajanta pentru preluarea combinatului chimic valcean Oltchim, a declarat ieri, liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, citat de Agerpres.

Rusii au decis lotul pentru Mondialul din Brazilia

Fabio Capello a anunttat lotul definitive pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Denis cerisev si Pavel Mogilevet au fost lasati acasa. in schimb, Roman Sirokov a prins lotul pentru Brazilia desi nu este recuperate complet dupa o accidentare la tendonul lui Ahile.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )