Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bistrita-Nasaud: Doi barbati au murit in statia de autobuz, striviti de mai multi busteni cazuti dintr-un camion

B1 B1,
Bistrita-Nasaud: Doi barbati au murit in statia de autobuz, striviti de mai multi busteni cazuti dintr-un camion

Doi barbati au murit, marti, in localitatea Tureac din Bistrita-Nasaud, dupa ce mai multi busteni s-au desprins din incarcatura unui camion si s-au prabusit peste ei. Accidentul s-a produs, marti, in. continuă pe B1

Bistrita-Nasaud: Doi barbati au murit in statia de autobuz, striviti de mai multi busteni cazuti dintr-un camion (VIDEO)

Doi barbati au murit, marti, in localitatea Tureac din Bistrita-Nasaud, dupa ce mai multi busteni s-au desprins din incarcatura unui camion si s-au prabusit peste ei. Accidentul s-a produs, marti, in.

Imagini SOCANTE. Doi barbati aflati pe trotuar, striviti de busteni cazuti dintr-un camion

Doi barbati au murit dupa ce mai multi busteni s-au desprins din incarcatura unui camion care circula pe DN 17 si s-au prabusit peste oamenii care asteptau intr-o statie de autobuz. Tragedia s-a petrecut.

VIDEO Accident socant in Bistrita-Nasaud

Presa locala din Bistrita-Nasaud a publicat marti imagini video cu un accident socant. Un camion incarcat cu busteni abordeaza gresit o curba in forma de S, remorca se rastoarna pe o parte, iar copacii cad pe strada. Trei oameni se afla in directia bustenilor, dar numai una reuseste sa fuga si sa scape, celalalte doua 23 si 60 de ani) murind pe loc. Soferul camionului nu avea permis pentru categoria respectiva, ci doar cel de categorie B.

UPDATE: Doi barbati au murit dupa ce au fost loviti de lemnele cazute dintr-o remorca

In urma cu putin timp un barbat a murit, iar altul a fost ranit grav in localitatea Tureac de lemnele cazute dintr-o remorca. Aceasta s-a rasturnat intr-o curba, iar lemnele au cazut pe cei doi barbati care asteptau autobuzul intr-o statie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )