Libnet.ro
UNICEF

11:30

BLACK FRIDAY: eMag vinde carburanti online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BLACK FRIDAY: eMag vinde carburanti online

EMag, cel mai mare retailer online din Romania, lanseaza de Black Friday la vanzare tichete pentru toate tipurile de carburanti Rompetrol benzina, motorina, gaz petrolier lichefiat), cu o reducere de 10% fata de pretul la pompa. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday eMAG are reduceri incredibile. Lista cu preturi si ghidul cumparatorului

Stiam deja ca eMAG, de Black Friday 2014, va oferi o serie de reduceri senzationale. Totusi, acum avem si o lista cu preturi, pusa la dispozitie chiar de catre reprezentantii celui mai mare retailer online. eMAG, de Black Friday, va avea o serie de reduceri irezistibile. inainte de a enumera produsele, trebuie sa va reamintesc ca pe 21 noiembrie, laeMAGare loc cel mai mare Black Friday de pana acum. Reducerile sunt aplicate la 450. 000 de produse incluse in cea mai [].

eMAG dezvaluie unele dintre reducerile de Black Friday 2014: iPhone 5s si Sony PS4 la preturi foarte bune

Black Friday 2014 incepe maine dimineata le eMAG, dar pana atunci magazinul online a dezvaluit o parte din reducerile pe care le-a pregatit.

eMAG te vrea client de Black Friday. Care sunt atuurile companiei

Black Friday 2014 se desfasoarape 21 noiembrie. eMAG i-a fixat deja data, reducerile sunt pregatite, depozitul e organizat si mai sunt asteptati doar cumparatorii. Cel mai mare retailer online ofera acum cinci motive pentru care ar trebui sa va faceti cumparaturile de acolo. in primul rand, trebuie mentionat caeMAG a lansat, in 2011, conceptul de Black Friday pe piata din Romania si organizeaza evenimentul celor mai mari reduceri din an pe parcursul unei singure zile, adica 21 noiembrie. eMAG, de [].

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Black Friday: Cele mai bune preturi la anvelope de iarna

Cu ocazia Black Friday va recomandam magazinul online cu cele mai bune preturi la anvelopele de iarna si nu numai.

Black Friday 2014 vine cu o mare surpriza de la eMAG: vinde combustibil pentru masini

De Black Friday 2014, eMAG a promis o surpriza si a dezvaluit-o inainte sa dea drumul reducerilor. Vinde masini, dar nu uita de combustibil pentru acestea. eMAG a spus ca are o surpriza pentru Black Friday 2014 si a dezvaluit-o in aceasta seara. Ofera reduceri de 10% exclusiv pentru clientii magazinului la toate tipurile de carburanti Rompetrol. Astfel, vor fi 5. 000 de tichete in valoare totala de 1 milion de lei pentru alimentare cu benzina, motorina, GPL in toate statiile [].

De Black Friday 2014, eMAG are o noua mare surpriza: vinde benzina si motorina

Black Friday 2014 aduce o noua premiera in comertul online din Romania. eMAG anunta ca va vinde in premiera carburant prin site-ul sau.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Black Friday 2014: Locul esential pentru eMAG in Vinerea Neagra e unul pe care nu l-ai vazut niciodata

Black Friday 2014 se desfasoara pe 21 noiembrie, eMAG i-a fixat deja data. La fel ca anul trecut, cel mai mare magazin online din Romania a ales penultima saptamana din luna pentru a organiza Vinerea Neagra. Ce se intampla insa in locul de unde iti vin tie produsele comandate? La conferinta de presa cand eMAG si-a anuntat planurile pentru Black Friday 2014 si a avut grija sa spuna ca are pregatita o surpriza, Iulian Stanciu, directorul eMAG, a explicat de [].

Black Friday 2014. emag incepe la 6 dimineata! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri, ora 01:45. Am analizat atent oferta evomag si am scris un articol util pentru cei care vor sa cumpere ceva despre acest magazin online. Aflam mai multe informatii, aici. vineri, ora 01:40. Black Friday 2014 a inceput oficial si la Utok.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )