Libnet.ro
UNICEF

18:30

Blaga, despre primarii declarati incompatibili de ANI: Au dreptul sa conteste, dar nu pot sa ...

România Liberă România Liberă,
Blaga, despre primarii declarati incompatibili de ANI: Au dreptul sa conteste, dar nu pot sa ...

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, referitor la primarii din judetele Sibiu, Constanta si Brasov, declarati incompatibili de ANI, ca acestia pot contesta in instanta decizia, dar ca nu a vazut vreunul, aflat in aceeasi situatie, care sa castige, si ca nu pot sa scape, informeaza Mediafax. Intrebat in cadrul conferintei de presa ce parere are despre anuntul ANI, potrivit caruia mai multi primari din judetele Sibiu, Constanta si Brasov au fost declarati incompatibili, Vasile Blaga . continuă pe România Liberă

Peste 40 de primari din judetele Sibiu si Constanta au fost declarati incompatibili

42 de primari din judetele Sibiu si Constanta au fost declarati incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI) ca urmare a exercitarii simultane de catre acestia atat a functiei de primar sau viceprimar, cat si a calitatii de reprezentant al unitatii administrativ teritoriale in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor a societatilor comerciale de interese local.

Alti 22 primari din judetul Constanta au fost declarati incompatibili

Intr-un comunicat de presa emis miercuri, 3 iulie, Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca 22 primari din judetul Constanta au fost declarati incompatibili. Ei sunt acuzati ca au facut parte din consiliul de administratie RAJA SA - postura considerata incompatibila de catre autoritati.

Blaga, despre Legea fraudei: Ponta trebuie sa o corecteze in prima sedinta de Guvern.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, cu privire la noua lege promulgata prin care regiile autonome si companiile nationale la care statul este actionar absolut sau majoritar au fost scoase din categoria structurilor obligate sa atribuite contracte prin licitatii, ca premierul Victor Ponta trebuie sa o corecteze in prima sedinta de Guvern. Blaga a explica de ce este periculoasa aceasta lege: Statul este cel mai mare achizitor public. El, prin structurile lui, prin companiile .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )