Libnet.ro
UNICEF

11:30

Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei.

România Liberă România Liberă,
Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spune ca PDL ia in calcul miscari de strada serioase in cazul in care se voteaza in Parlament Legea Amnistiei, pentru a informa populatia despre efectele acesteia, adaugand: Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile avute. Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, la sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Cluj, ca USL a ales bine perioada pentru a da atacuri la adresa statului de drept, pentru ca, de . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spune ca PDL ia in calcul miscari de strada serioase in cazul in care se voteaza in Parlament Legea Amnistiei, pentru a informa populatia despre efectele acesteia, adaugand: Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile avute.

Vasile Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spune ca PDL ia in calcul miscari de strada serioase in cazul in care se voteaza in Parlament Legea Amnistiei, pentru a informa populatia despre efectele acesteia, adaugand: Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile avute, informeaza sursele de presa.

Blaga la Cluj: PDL ameninta cu miscari de strada daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, 15 decembrie, la Cluj, ca, daca va fi votata Legea amnistiei, democrat-liberalii vor protesta in strada.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )