Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blaga: Raportul MCV va fi prost pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blaga: Raportul MCV va fi prost pentru Romania

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astazi, ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal, dar si a faptului ca premierul Victor Ponta nu i-a apostrofat pe cei din PSD Constanta care au cerut desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga: Raportul MCV va fi unul prost pentru Romania, ne va indeparta si mai mult de Schengen

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal. in plus, Blaga crede ca.

Mark Gray: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie.

Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, sustine ca raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie. Tot in data de 22 ianuarie are loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare, conform Mediafax. Raportul va cuprinde o evaluare a progreselor inregistrate de Romania de la ultimul raport, publicat la 30 ianuarie 2013. Totodata, documentul va face referiri si la statul de drept. Citeste si: Olanda asteapta .

Raportul MCV pentru Romania, publicat miercuri

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, a declarat ca raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, potrivit surselor de presa.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Asteptam cu interes raportul MCV pentru Romania

Germania asteapta cu interes raportul MCV pentru Romania, alaturi de partenerii din UE, este pozitia ambasadorului German la Bucuresti, Hans Werner Lauk, dupa ce s-a aflat ca miercuri va fi publicat acest raport.

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a anuntat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, citat de Mediafax. Tot in data de 22 ianuarie are loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Comisia Europeana: Raportul MCV va fi publicat pe 22 ianuarie

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, asta a declarat luni purtatorul de cuvant al Comisiei Europene CE), Mark Gray. Tot miercuri va avea loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului.

Mark Gray: Raportul MCV va fi publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, pentru Mediafax. in aceeasi zi va avea loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba.

VIDEO Sondaj: Aproape 45% dintre romani cred ca regimul comunist a insemnat un lucru bun pentru Romania. Banatenii - cei mai reticenti fata de comunism, moldovenii - cei mai favorabili

Comunismul a insemnat un lucru bun pentru Romania, considera aproape 45% dintre romani. De cealalta parte, 45,5% dintre persoanele chestionate sunt de parere ca regimul comunist a fost un lucru rau pentru Romania. Concluziile apartin unui sondaj realizat de INSCOP Research, potrivit caruia campionii anticomunismului sunt tinerii cu varste pana in 34 de ani, cu studii superioare, cu un venit mare. Ca regiune istorica, romanii din Banat, Crisana, Maramures si Transilvania dezaproba cel mai mult comunismul. 47,5% dintre romani considera ca Nicolae Ceausescu a jucat un rol mai degraba pozitiv in istoria Romaniei.

Sondaj: Aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca regimul comunist a insemnat un lucru bun pentru Romania

Aproximativ jumatate dintre romani considera ca regimul comunist a insemnat un lucru bun pentru tara noastra. Asta reiese dintr-un sondaj realizat in perioada 7 - 14 noiembrie 2013. Potrivit sondajului, 44,7%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )