Libnet.ro
UNICEF

16:00

Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii. Tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri

Adevărul Adevărul,
Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii. Tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri, a spus Vasile Blaga, liderul PDL, la Ploiesti. continuă pe Adevărul

Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii, sustinand ca tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri.

Vasile Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat cei vechi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Ploiesti, ca tineriii pesedisti sunt ami rau decat vechii, relateaza Mediafax. Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii pesedisti.

Mentinerea activitatilor Visa si MasterCard in Rusia, mai scumpa decat iesirea de pe piata

Mentinerea operatiunilor din Rusia va costa grupurile americane Visa si MasterCard mult mai mult decat iesirea lor de pe aceasta piata, anunta Kommersant, citand un raport al bancii de investitii Morgan Stanley.

Victor Ponta: Sa ajutam oamenii cu dizabilitati e mai important decat sa facem drumuri sau aeroporturi

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la Baia Mare, ca a ajuta oamenii cu dizabilitati e mai important decat a construi drumuri sau aeroporturi, relateaza Agerpres.

Biofarm, profit net cu 11,64% mai mic decat in T1 2013

Compania farmaceutica Biofarm simbol: BIO) a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit net de 8,74 milioane lei, cu 11,64% mai mic decat valoarea din semestrul omolog al anului trecut, potrivit unui raport publicat astazi pe site-ul societatii.

De ce barbatii care inseala sunt mai predispusi la infarct

Cercetatorii de la Unversitatea din Florenta au descoperit un motiv pur medical pentru care adulterul nu este benefic: barbatii insurati si infideli sunt mai predispusi sa sufere un atac de cord.

O tara UE mai mica decat Moldova ajunge al treilea cel mai mare creditor al SUA

Dobanda titlurilor de stat americane a scazut sub nivelul psihologic de 2,5%, din cauza datelor macroeconomice slabe din ultima perioada, din cauza temerilor privind deflatia dar si dupa ce Belgia, una dintre cele mai mici tari din Europa, a intrat.

Suntem extrem de aroganti in relatia cu somnul si riscam de la diabet la cancer. Dormim cu doua ore mai putin decat acum 60 de ani

Oamenii de stiinta de la unele dintre cele mai importante universitati din lume Oxford, Cambridge, Harvard, Manchester si Surrey ne avertizeaza ca, in drumul spre construirea unei cariere, riscam accidente serioase din cauza somnului din ce in ce mai scurt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )