Libnet.ro
UNICEF

16:00

Blestemul criminalului emo: cinci ani de necazuri nesfarsite pentru parintii tanarului care a ucis o eleva de 15 ani

Adevărul Adevărul,
Blestemul criminalului emo: cinci ani de necazuri nesfarsite pentru parintii tanarului care a ucis o eleva de 15 ani

Anii petrecuti in inchisoare de Lucian Hoara, tanarul care in 2008 a ucis o eleva de 15 ani, s-au rasfrant asupra parintilor sai. Tatal sau a fost nevoit sa vanda apartamentul pentru a-l putea ajuta pe adolescent, iar pentru ca necazurile nu vin niciodata singure, mama tanarului a ramas infirma in urma unui accident grav. continuă pe Adevărul

VIDEO Blestemul criminalului emo: cinci ani de necazuri pentru parintii tanarului care a ucis o eleva de 15 ani

Anii petrecuti in inchisoare de Lucian Hoara, tanarul care in 2008 a ucis o eleva de 15 ani, s-au rasfrant asupra parintilor sai. Tatal sau a fost nevoit sa vanda apartamentul pentru a-l putea ajuta pe adolescent, iar pentru ca necazurile nu vin niciodata singure, mama tanarului a ramas infirma in urma unui accident grav.

Criminalul-emo a fost eliberat la cinci ani si jumatate dupa uciderea unei eleve de 15 ani. Lucian Hoara, autorul crimei care a infiorat Hunedoara

Lucian Tudor Hoara a petrecut cinci ani si jumatate in inchisoare, in urma unei crime care a socat comunitatea din Hunedoara. Adolescentul care si-a ucis prietena, taindu-i gatul elevei in varsta de doar 15 ani, a beneficiat din plin de aplicarea legii mai favorabile, stabilita inreglementarile Noului Cod Penal.

Stadionul Flacara, cedat echipei Sageata Navodari pe cinci ani

Stadionul Flacara, ce cuprinde doua terenuri de antrenament, a fost cedat pe o perioada de cinci ani gruparii sportive din Navodari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )