Libnet.ro
UNICEF

06:00

Blocajul administrativ din SUA pune frana nuntilor. Functionarii statului sunt in concediu fara plata

Antena3 Antena3,
Blocajul administrativ din SUA pune frana nuntilor. Functionarii statului sunt in concediu fara plata

Blocajul administrativ din Statele Unite le pune frana si americanilor dornici sa isi intemeieze o familie. Zeci de cupluri care aveau nuntile programate in aceste saptamani au fost nevoite sa isi anuleze. continuă pe Antena3

Piratii rusi se ofera sa ajute NASA pe timpul crizei guvernamentale din SUA

Partidul Piratilor Rusi s-a oferit sa ajute NASA si pune la dispozitie serverele sale pentru a gazdui siteul oficial al agentiei spatiale americane, inchis din cauza blocajului gevernamental din SUA.

Bancile din SUA umplu bancomatele: ce le impinge la aceasta masura de panica

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a evita intrarea in panica a consumatorilor in urmatoarele zile. Bancile se tem ca Statele Unite ar putea intra in incapacitate de plata, potrivit Financial Times, scrie Mediafax.

Bancile din SUA alimenteaza suplimentar bancomatele, pentru a face fata unei eventuale panici.

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a face fata unei eventuale intrari in panica a consumatorilor in urmatoarele zile, in perspectiva posibilei intrari a Statelor Unite in incapacitate de plata, potrivit Mediafax. Trei dintre cele mai mari zece banci din SUA au afirmat ca pun in practica planuri folosite si in august 2011, cand politicienii americani au aprobat pe ultima suta de metri cresterea limitei de indatorare a tarii. Statul federal american a fost .

Blocajul federal din SUA: zece consecinte neasteptate

Mesajele de avertizare cu semnul interzis afisate la intrarea in parcurile nationale si muzeele din Statele Unite ale Americii sunt unele dintre cele mai vizibile dovezi ale blocajului federal care a paralizat o mare parte din activitatile guvernului. in afara de consecintele evidente, exista si unele mai putin obisnuite.

Somajul tehnic din SUA: Functionarii ar putea fi platiti retroactiv

Somajul tehnic in care se afla SUA, s-ar putea transforma in concediu platit pentru miile de functionari, daca Congresul SUA voteaza o lege retroactiva pentru platirea salariilor pierdute. Zilele trecute,.

Criza bugetara din SUA: Obama le cere republicanilor sa opreasca farsa si sa voteze bugetul

Presedintele SUA, Barack Obama, le-a cerut sambata republicanii care blocheaza adoptarea bugetului sa opreasca aceasta farsa si sa voteze imediat pentru a pune capat paraliziei administratiei, transmite AFP. la randul sau, secretarul de Stat american John Kerry a avertizat ca o criza bugetara prelungita risca sa afecteze pozitia SUA la nivel mondial.

Bursa din SUA a inchis in crestere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

Bursa din SUA a inchis in scadere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri.

Criza bugetara din SUA evacueaza bazele de cercetare din Antractica

Criza cu care se confrunta Statele Unite ale Americii, din pricina blocajului guvernamental de la Washington, duce la evacuarea bazelor stationate in Antractica. Cele trei puncte stiintifice de observare, inclusiv Ba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )