Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bloomberg: Grecia va mai rezista doua luni fara ajutor financiar din partea creditorilor externi

B1 B1,
Bloomberg: Grecia va mai rezista doua luni fara ajutor financiar din partea creditorilor externi

Grecia va mai putea rezista opt saptamani fara sprijin financiar extern, astfel ca statul elen va reusi sa isi respecte obligatiile financiare doar pana la inceputul lunii iulie, informeaza Mediafax. continuă pe B1

Bloomberg: Grecia mai poate rezista opt saptamani fara sprijin financiar extern

Grecia mai poate rezista opt saptamani fara sprijin financiar international, considera analisti ai Bloomberg, potrivit carora statul elen va reusi sa isi respecte prin forte proprii obligatiile financiare.

Cat mai poate rezista Atena fara ajutor extern?

Grecia mai poate rezista opt saptamani fara sprijin financiar international, considera analisti ai Bloomberg, potrivit carora statul elen va reusi sa isi respecte prin forte proprii obligatiile financiare pe parcursul lunii iunie, dar va ramane fara bani la inceputul lunii iulie.

Constructorii de la Aeroportul din Suceava trebuie sa realizeze, in mai putin de trei luni, ce nu au facut intr-un an si opt luni de santier

Santierul de pe pista Aeroportului Stefan cel Mare de la Salcea - Suceava, este in plina activitate, dar perspectiva de a se recupera lucrarile nefacute in numai trei sau maxim patru luni, este deja un vis. Chiar daca lucrarile ar trebui sa fie finalizate la sfarsitul lunii august, voci de pe santier dau ca sigura intarzierea lucrarilor cu macar inca doua luni, ceea ce ar duce inaugurarea spre iarna viitoare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )