Libnet.ro
UNICEF

22:00

Blue Air discuta cu oficialii din Cipru pentru protejarea pasagerilor Cyprus Airways

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blue Air discuta cu oficialii din Cipru pentru protejarea pasagerilor Cyprus Airways

Managementul companiei autohtone de aviatie Blue Air se afla in Cipru, ca sa gaseasca solutii, impreuna cu oficialii locali, pentru protejarea pasagerilor afectati in urma falimentului Cyprus Airways, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

A lasat o multinationala din Bucuresti pentru o afacere cu fructe de padure intr-un sat din judetul Iasi

Alin Aignatoaei 33 de ani) a pariat in urma cu trei ani pe o plantatie de zmeura, lasand in urma jobul dintr-o multinationala din Bucuresti pentru Poiana Deleni, judetul Iasi. A inceput cu o investitie relativ mica, de 3. 000 de euro, extinzandu-se.

REVISTA PRESEI: Autoritatile folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului

Adevarul scrie ca musulmanii segregati de societatea franceza formeaza adevarate ministate islamiste. Wall-Street vorbeste despre ce se intampla cu leul, actiunile si petrolul in 2015. Gandul descrie mobilizarea autoritatilor franceze pentru capturarea teroristilor de la Charlie Hebdo. Evenimentul Zilei vorbeste despre toleranta si prostie. Ziarul Financiar scrie ca bancherii arunca in lupta creditele ipotecare cu dobanzi fixe pe zece ani. Hotnews anunta ca societatea civila acuza autoritatile ca folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului. Capital scrie ca firmele de asigurare pierd sute de miliarde de euro pe mana naturii. Iar Pro Sport transmite meciul Simonei Halep in semifinale la Shenzhen.

Taxele notariale, mai mari din 2015 pentru achizitionarea unui apartament

Din acest an, romanii vor plati mai multi bani la notar, cand cumpara o locuinta. in Capitala, tarifele din grilele de evaluare notariale au crescut cu pana la 12% fata de anul trecut. Astfel, pentru un.

Tensiuni in PC: Europarlamentarul Constantin Rebega, solicitat sa se suspende din partid pentru implicarea sa in dosarul mitei la Ministerul Agriculturii

Senatorul Mihai Alfred Laurentiu solicita suspendarea europarlamentarului Constantin-Laurentiu Rebega pentru a lamuri implicarea sa in dosarul mitei de la Ministerul Agriculturii, scrie Stiri pe surse.

Societatea civila acuza autoritatile ca se folosesc de tragedia din Franta pentru aprobarea de urgenta a unor masuri legislative care incalca drepturile omului

Mai multe organizatii non-guvernamentale si-au exprimat joi ingrijorarea cu privire la insistenta cu care institutiile abilitate ale statului re-propun acum, in regim de urgenta, un pachet de masuri de supraveghere generalizata care incalca drepturile omului. Acestea amintesc ca respingerea Legii Big Brother dateaza din iulie 2014 si ca urgenta invocata de autoritati pentru analiza in regim de urgenta a efectelor nu reprezinta altceva decat folosirea tragediei franceze drept pretext pentru propulsarea unor agende legislative de securitate care ignora drepturile fundamentale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )